Șoferițe vitezomane, surprinse pe șoselele din Constanța și lăsate fără permisele auto

2583
Șoferițe vitezomane, surprinse pe șoselele din Constanța și lăsate fără permisele auto - x-rutiera-tl-cta-1687505086.jfif

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și a formațiunilor rutiere din inspectoratele de poliție județene Constanța și Tulcea au desfășurat, zilele trecute, o amplă acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe principalele drumuri naționale din județul Constanța, precum și pe D.N. 2A și D.N. 22, în județul Tulcea. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 111 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 51.000 de lei, dintre care 84 pentru depășirea limitei legale de viteză, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării zece permise de conducere, dintre care șapte pentru nerespectarea regimului legal de viteză, două pentru depășirea neregulamentară și unul pentru neacordarea de prioritate.

Astfel, miercuri, 21 iunie, în jurul orei 17.05, polițiști din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au identificat o femeie de 44 de ani, care a condus un autoturism pe D.N. 22, aparatul radar înregistrând viteza de 123 km/h, într-o zonă în care limita de viteză este de 70 km/h. În aceeași zi, în jurul orei 17.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat o femeie de 37 de ani, care a condus un autoturism pe D.N. 22, aparatul radar înregistrând viteza de 131 km/h, într-o zonă în care limita de viteză este de 70 km/h.

O acțiune de control a fost desfășurată în pe raza localității Mihail Kogălniceanu. Polițiștii au aplicat 4 sancțiuni, în valoare de 4.000 de lei și au reținut două permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

De asemenea, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier și specialiști din cadrul Registrului Auto Român au desfășurat o acțiune pe linia verificării stării tehnice a vehiculelor. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 8.000 de lei, dintre care 11 pentru defecțiuni ale vehiculelor și unul pentru lipsa asigurării de răspundere civilă obligatorie. Totodată, au fost retrase șase certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4141 secunde