Structurile din subordinea Forțelor Navale angajează soldați și gradați profesioniști

33718
Structurile din subordinea Forțelor Navale angajează soldați și gradați profesioniști - x-recrutare-sgp-fortele-navale-1695372898.jpg

Articole de la același autor

„Vrei să te bucuri de avantajele carierei militare din postura de soldat sau gradat profesionist? Nu îți promitem marea cu sarea, dar îți garantăm un salariu decent, proporțional cu efortul depus, livrat în cont negreșit, lunar, la aceeași dată, condiții de muncă sigure și din ce în ce mai moderne, echipament militar și de protecție, precum și diverse alte compensații. Te-am făcut măcar curios?” – acesta este o parte din mesajul transmis de Forțele Navale Române care, alături de alte structuri din Ministerul Apărării Naționale, desfășoară în această perioadă activități de recrutare a tinerilor, pentru posturile de soldați și gradați profesioniști, în limita locurilor rămase neîncadrate. Cei interesați se pot înscrie până pe 29 septembrie, iar termenul final de întocmire a dosarelor este 2 octombrie.

Informații referitoare la oferta profesională și condițiile de recrutare, de selecție și de repartiție sunt furnizate de către personalul recrutor din unitățile militare și personalul birourilor informare-recrutare din județele sau sectoarele municipiului București în care candidații își au domiciliul.

Condițiile și criteriile generale de recrutare, pe care trebuie să le îndeplinească candidații care optează pentru dobândirea calității de soldat sau gradat profesionist în activitate, se regăsesc pe pagina de internet https://www.recrutaremapn.ro/sgp.php.

Conform planului de recrutare al Statului Major al Forțelor Navale, candidații pentru posturile din Forțele Navale Române pot opta să încadreze funcții la bordul navelor militare sau în unități militare din orașele și localitățile Constanța, Mangalia, Tulcea, Tuzla, Babadag, Sulina, Midia, Sfântu Gheorghe, Codru, Gura Portiței, 2 Mai, Slava Cercheză, Murfatlar și Sinoe.

Cât privește structurile care caută soldați și gradați profesioniști, acestea sunt: Flotila 56 Fregate, Fregata „Regina Maria”, Fregata „Regele Ferdinand”, Divizionul 50 Corvete, Centrul 110 Comunicații și Informatică, Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”, Direcția Hidrografică Maritimă, Comandamentul Bazei Logistice Navale „Pontica”, Divizionul 508 Rachete de Coastă, Divizionul 150 Rachete Navale, Fregata „Mărășești”, Flotila Fluvială, Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale, Grupul 256 Elicoptere, Regimentul 307 Infanterie Maritimă „Heracleea”, Unitatea Militară 02035, Centrul 338 Mentenanță Tehnică Navală, Divizionul 129 Nave Speciale și de Sprijin Logistic, Grupul 325 Sprijin Logistic, Grupul 330 Sprijin Logistic, Baza Logistică Navală Constanța, Grupul 335 Sprijin Logistic Mangalia etc. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5415 secunde