Trei tineri prinși cu etnobotanice, lângă Muzeul Marinei

486
Trei tineri prinși cu etnobotanice, lângă Muzeul Marinei - spice2-1349390428.jpg

Articole de la același autor

După ce, în urmă cu câteva zile, un tânăr a fost prins în zona Brotăcei comercializând plicuri cu substanțe ilegale, miercuri seară, jandarmii au prins alți trei tineri care aveau asupra lor etnobotanice. 


În timpul unui control de rutină pe strada Traian, în apropierea Muzeului Marinei, oamenii legii au observat trei tineri cu comportament ciudat. Văzându-i pe jandarmi, băieții au început să se agite și au schimbat direcția de mers. Mai mult, unul dintre tineri a aruncat, în grabă, un pliculeț în care se afla un praf de culoare albă. În scurt timp, cei trei au fost imobilizați și legitimați.

Astfel, jandarmii au găsit, după controlul corporal, cinci pliculețe cu etnobotanice. Asupra lui Ionuț L., de 21 de ani, și a lui Liviu P., de aceeași vârstă, a fost găsit câte un pliculeț, iar asupra lui Ergean A., de 22 de ani, trei pliculețe.

Întrebați de oamenii legii despre proveniența drogurilor, aceștia au venit cu un motiv pueril, demn de râs. Cei trei au afirmat că plicurile fuseseră achiziționate pentru un prieten, care este consumator de etnobo-tanice, pentru a-i face o farsă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8533 secunde