Un bărbat a oferit mită unui polițist 1.000 de euro și 10.000 de lei pentru a nu-i lua permisul. Cum a reacționat polițistul

4445
Un bărbat a oferit mită unui polițist 1.000 de euro și 10.000 de lei pentru a nu-i lua permisul. Cum a reacționat polițistul - download-1701873590.jpg

Articole de la același autor

Un șofer a fost oprit în trafic de un polițist și în urma verificărilor agentul trebuia să îi rețină permisul. Bărbatul a oferit mită 1.000 de euro și 10.000 de lei pentru a nu-i suspenda dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.


Polițistul în schimb, a denunțat șoferul care a vrut să îi dea mită pentru a trece cu vederea infracțiunea gravă pe care a comis-o pentru care necesita suspendarea permisului.


A fost încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției pentru care a fost stabilită pedeapsa de 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare sub supravegherea executării acesteia, iar termenul de supraveghere este de 2 ani, conform observatornews.


Acordul de recunoaștere a vinovăției a fost înaintat către Tribunalul Alba pentru a constata legalitatea acestuia. Încheierea acordului între procuror și inculpat nu încalcă principiul prezumției de nevinovăție de care este acuzat bărbatul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.607 secunde