Minoră de 15 ani depistată la volan de polițiști

202
Minoră de 15 ani depistată la volan de polițiști - politiarutiera-1699641342.jpeg

Articole de la același autor

La data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Mamaia au identificat o minoră, de 15 ani, care a condus un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În autoturism a mai fost identificat un bărbat, de 46 de ani, care a declarat că vehiculul îi aparține și că l-a încredințat minorei, cunoscând că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pentru a învăța să conducă.


La data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada Vadului.
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.


În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4886 secunde