Un tânăr din Ucraina, dezbrăcat până la brâu, a intrat cu maşina pe plaja din Mamaia

915
1
Un tânăr din Ucraina, dezbrăcat până la brâu, a intrat cu maşina pe plaja din Mamaia - mamaia-1668346561.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr din Ucraina, care a vrut să îşi facă poze şi să se bronzeze, a intrat cu maşina pe plaja din Mamaia, astăzi, în zona de nord a staţiunii, potrivit Antena3


În jurul orei 14.00, tânărul, care conducea un autoturism marca Audi, înmatriculat în Ucraina, a intrat cu maşina pe plaja din Mamaia, chiar dacă acest lucru este interzis.


Este foarte probabil ca acesta să nu fi cunoscut faptul că nu are voie să intre cu maşina pe plajă, având în vedere că panourile care interzic accesul sunt rare.

Totuşi, gestul ucraineanului, care l-ar putea costa între 10.000 şi 20.000 de lei, asta în cazul în care poliţiştii locali se vor autosesiza şi vor reuşi să îl şi identifice, a fost unul de sfidare, mai ales că, odată ajuns pe plajă, s-a dezbrăcat la bustul gol şi a început să îşi facă poze.


Comentează știrea

pozeDePlaja
13 noiembrie 2022
s-a dezbrăcat la bustul gol şi a început să îşi facă poze

[sfidare] in nici un caz la [s-a dezbrăcat la bustul gol] pe [plaja]. La altii la 0Grade e de sezlong ! [intrat cu maşina pe plaja din Mamaia] -> aici e cam [Tupeu] plus [Nesimtire] (stinga dreapta ca nu mai vezi parcate acolo]. La [Parcare cu fara TN] e lege de 2-4mii euro. Vezi si la concurs de ianuarie cu apa de LiteraturaRomana, etc.

Pagina a fost generata in 0.7336 secunde