Video Video. Prins în flagrant de poliţiştii constănţeni, cu droguri de mare risc şi mii de euro!

235
Video. Prins în flagrant de poliţiştii constănţeni, cu droguri de mare risc şi mii de euro! - bigbcco10062022-1654861175.jpg
Zilele acestea, poliţiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa - Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanţa, au realizat o acţiune în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. Un bărbat a fost reţinut.
 

Astfel, poliţiștii de combatere a criminalităţii organizate din Constanţa au depistat, în flagrant delict, un bărbat, de 50 de ani, din municipiul București, imediat după ce ar fi vândut droguri de risc și mare risc.


Acesta ar fi comercializat 70 de grame de cocaină și 500 de grame de cannabis, asupra bărbatului fiind descoperiţi 7.800 de euro.
 

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanţa a dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a persoanei bănuite, fiind introdusă în Centrul de Reţinere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
 

La data de 8 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
 

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4479 secunde