Zece persoane reţinute pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc

382
Zece persoane reţinute pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc - drog21-1698494160.jpeg

Articole de la același autor

Zece persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată, fiind acuzate că au deţinut, depozitat şi transportat droguri în vederea vânzării, în judeţul Dâmboviţa, informează, sâmbătă, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Structura Centrală.


Potrivit sursei citate, în cursul lunii octombrie, prin intermediul unui inculpat, a fost negociată vânzarea a 20 kg de canabis, pentru 80.000 de euro (4000 de euro/ kilogram), respectiv a unei cantităţi de cocaină, precizează DIICOT, într-un comunicat de presă.


Cinci dintre cei zece indivizi au fost prinşi, joi, în flagrant, într-o zonă extravilană a unui sat din Dâmboviţa, imediat după ce, unul dintre aceştia, conform înţelegerii prealabile cu ceilalţi membri din reţeaua de traficanţi, a comercializat cantitatea de aproximativ 20 kg canabis. La scurt timp, în proximitatea zonei în care au intervenit organele de urmărire penală, au fost depistate, tot în flagrant, alte trei persoane, dintre care doi minori, transportând cantitatea de 5,95 kg canabis, destinată şi aceasta comercializării, se arată în comunicat.


Potrivit anchetatorilor, au fost puse în aplicare 12 mandate de percheziţie domiciliară în judeţului Dâmboviţa, inclusiv la o fermă şi la sediul unei societăţi comerciale, fiind identificate şi ridicate alte 7 kg canabis, telefoane mobile, cântare electronice de mare precizie, grindere, precum şi alte mijloace de probă. 

 


Sursa foto: diicot.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.454 secunde