video Zeci de percheziţii la CONSTANȚA, într-un dosar legat de contrabandă cu ţigări şi deţinere de substanţe dopante

682
Zeci de percheziţii la CONSTANȚA, într-un dosar legat de contrabandă cu ţigări şi deţinere de substanţe dopante - politiaperchezitie16982251051707-1707552079.jpg
La această oră, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economico - Financiare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, efectuează 36 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de contrabandă cu țigări și deținere sau comercializare de substanțe dopante sau produse ce conțin substanțe dopante.

Perchezițiile au loc în municipiul Constanța și orașul Năvodari, la locuințele a 11 persoane cercetate de comiterea faptelor.

Astfel, în perioada 2023-2024, acestea ar fi deținut și comercializat țigări netimbrate și produse ce ar putea conține substanțe dopante.

Prejudiciul în cauză este în curs de stabilire.

Până în acest moment, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, diferite cantități de țigări netimbrate și produse ce ar putea conține substanțe dopante.

Cercetările în acest caz continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

La acțiune participă și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța, Serviciului Criminalistic, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1892 secunde