Zonele CET, Piața Tomis III și Gară, verificate de jandarmi. Contrabadiștii, lăsați fără marfă

245
Zonele CET, Piața Tomis III și Gară, verificate  de jandarmi. Contrabadiștii, lăsați fără marfă - tigarifaratimbre-1478711851.jpg

Articole de la același autor

Afacerile cu țigări de contrabandă nu sunt pe placul oamenilor legii din Constanța, motiv pentru care mai multe persoane care se ocupau cu astfel de activități ilicite au fost trase la răspundere și sancționate conform legilor în vigoare.

Concret, jandarmii au surprins, în Constanța, șase persoane care doreau să vândă, fără să îndeplinească condițiile prevăzute de lege, 423 pachete de țigări netimbrate, mai exact 8.460 țigarete.

Întreaga aventură s-a petrecut în perioada 07-09 noiembrie, atunci când echipaje de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile, au luat la verificat zonele "Piața CET", Piața Tomis III și Gară Constanța, unde au surprins șase persoane cu vârste cuprinse între 45 și 64 de ani, în timp ce încercau să vândă cetățenilor din zonă sutele de pachete cu țigări fără timbre accizabile, inscripționate "Marble", "Fame" "Ashima", "Compliment", "Winston", "Marlboro" și "Assos".

Pe numele persoanelor prinse în ilegalitate, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă - prevăzută și pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României.

Actele și pachetele de țigări au fost predate la I.P.J. Constanța, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, urmând ca cercetările în acest caz să continue.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Secției 2 au depistat, în zona unei piețe agro-alimentare din municipiul Constanța, doi constănțeni în vârstă de 41, respectiv 49 de ani, care încercau să vândă 113 pachete cu țigarete netimbrate. Marfa le-a fost confiscată, iar pentru fapta lor, cei doi s-au ales cu dosare penale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3561 secunde