HOROSCOP

240
HOROSCOP - horoscop-1467809477.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nu ai curaj să le spui lucrurilor pe nume, motiv pentru care te simți prins între ciocan și nicovală. Este enervant să te străduiești să explici de multe ori același lucru și cei din jur să nu înțeleagă ce vrei mai exact de la ei.

Taur: Ai probleme cu încrederea în sine, fapt pentru care toate relațiile cu cei din jur vor avea de suferit. Este vorba despre faptul că te-ai desconsiderat prea multă vreme, iar acest lucru se vede de la o poștă.

Gemeni: Ai dubii în ceea ce privește sinceritatea persoanelor cu care vei intra în contact pe parcursul zilei, dar asta pentru că ești pățit de prea multe ori, iar acum cuvântul de ordine este precauția.

Rac: Ai de recuperat o sumă importantă de bani de la persoane cu care ai fost implicat în afaceri, dar acest lucru este un proces anevoios. În orice caz, măcar vei primi confirmarea că ai de primit și nu de dat.

Leu: Ziua de astăzi stă sub semnul oboselii acumulate din cauza muncii în exces. Ai nevoie de odihnă și de relaxare, ca să mai uiți de stresul cotidian. Nu mai trage de tine în toate direcțiile, căci riști să clachezi când ți-e lumea mai dragă.

Fecioară: Ai primit toate indicațiile necesare pentru ca vacanța să fie așa cum ai visat tot anul. Dacă și vremea bună va ține cu tine, atunci ai toate motivele din lume să te consideri un om norocos.

Balanță: Sunt persoane din apropierea ta care nu au curaj să te întrebe nimic, din teama că le vei răspunde pe un ton nu tocmai frumos. Dacă vei continua în acest stil, nu vei mai avea șanse să fii bine văzut.

Scorpion: Imaginația este punctul tău forte încă din prima parte a zilei. Ai un întreg arsenal de planuri de viitor, care de care mai îndrăznețe. Ar trebui să ai curaj să le pui în practică.

Săgetător: Prietenii se bazează pe tine ori de câte ori au nevoie, mai ales că tu ești disponibil la orice oră pentru ei. Ar trebui să fii mai cu băgare de seamă, uneori nu toate intențiile sunt pozitive.

Capricorn: Ai de recuperat ore bune de somn, dar tu vara nu dormi, cum ar cânta un artist celebru. Este adevărat că ai multe pe cap, lucruri care nu suportă a fi amânate, dar te vei descurca așa cum faci tu de obicei.

Vărsător: Nu te mai plânge că lucrurile nu merg bine, căci nu ai dreptate nici măcar un pic. Ești pe drumul cel bun, nu te abate de la această direcție și nici nu schimba un aspect care merge ca pe roate.

Pești: Este o perioadă moartă pentru tine, motiv pentru care cauți activități care să te scoată din rutină și din plictiseală. Dacă vei reuși înseamnă că ești un norocos. Oricum, nu va trece mult și timpul tău liber va fi doar un vis frumos.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 05 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 04 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 02 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 01 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 30 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 29 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 28 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 27 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 25 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4501 secunde