HOROSCOP

205
HOROSCOP - horoscop-1468422379.jpg

Articole recomandate

Berbec: Treci printr-un moment favorabil și chiar dacă ești pus în situația de a alege între două soluții ești în stare să iei decizia cea mai bună. Îți asumi noi responsabilități, ceea ce este de lăudat.

Taur: Planul comun pe care l-ai gândit cu mare atenție alături de un prieten mai vechi este pe cale să cadă. Ofertele au stagnat, iar voi nu știți încotro s-o luați. Dacă vă gândiți în perspectivă, sigur se va ivi o ocazie să vă relansați.

Gemeni: Te plângi că nereușitele cu care viața te tot lovește sunt numai și numai din vina ta, pentru că nu ai știut să profiți la maxim de oportunitățile pe care viața ți le-a scos în cale. Nu te mai învinovăți atât!

Rac: Farmecul personal te ajută să ai succes în tot ceea ce faci. Mai greu va fi când confruntarea va fi între tine și un vechi rival. Ia-ți inima în dinți și fă exact ce simți. Bazează-te pe intuiție.

Leu: Pleci într-o călătorie de serviciu și te simți vinovat pentru că nu poți sta mai mult alături de familie. Dar nu trebuie să îți faci pro-bleme, te vor înțelege pe deplin, chiar dacă te ceartă că muncești prea mult.

Fecioară: Abilitățile tale din sfera comunicării te vor ajuta să convingi un investitor că afacerea ta merită promovată din plin. Ai putere de convingere, iar șarmul te face să devii greu de refuzat. Totul merge ca pe roate.

Balanță: Nu amâna la infinit problemele pe care oricum trebuie să le rezolvi. Nu ai încredere în persoanele cu care lucrezi, iar acest lucru este în defavoarea ta. Ești sceptic la orice decizie luată de grupul tău.

Scorpion: Nu lua în calcul un plan strict pentru ziua de azi, pentru că nimic nu îți va ieși așa cum ai socotit tu, de acasă. Lasă-te purtat de val, doar așa poți face față solicitărilor care te vor acapara pe parcursul zilei.

Săgetător: Se anunță mare eveniment mare în familia ta, motiv pentru care ești cu ochii în patru pe toate ofertele care apar prin magazine. Trebuie să te pui serios pe cumpărat cadouri!

Capricorn: Ai pleca undeva departe de agitația cotidiană, dar timpul nu-ți permite nimic de acest gen. Ai mult de lucru, este o perioadă foarte grea, este adevărat, dar va trece repede și te vei ptea bucura din nou de libertatea de dinainte.

Vărsător: Nu te impacienta prea tare, căci nu rezolvi nimic cu starea de alertă. Cei din jur au nevoie de tine să fii funcțional și sănătos atât fizic, cât și psihic.

Pești: Ai nevoie de mult mai multă odihnă ca să își poți reface rezervele de energie, epuizate drastic în ultima perioadă. Cu toate acestea, nu prea vrei să iei măsuri și riști să clachezi. Ar trebui să pui mai mult preț pe tine. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 12 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 11 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 09 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 08 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 07 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 06 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 05 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 04 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 02 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.2875 secunde