HOROSCOP

214
HOROSCOP - horoscop-1467893167.jpg

Articole recomandate

Berbec: Încearcă să fii cu ochii în patru, căci multe din-tre tentațiile zilei se anunță păguboase. Ești într-un moment delicat pe plan profesional, însă veștile bune nu vor întârzia să apară.

Taur: Este aproape sfârșitul săptămânii, motiv pentru care s-ar putea să te simți obosit și să îți dorești să pleci în concediu. Fă-ți planuri cu grijă și nu te grăbi să cumperi deja biletele pentru vacanța dorită.

Gemeni: Astăzi nu ești în apele tale și ai tendința să crezi că cei din jur se împotrivesc tuturor încercărilor tale de a schimba un mecanism care nu mai funcționează cum trebuie. Nu mai lua lucrurile prea personal!

Rac: Încearcă să fii cât mai eficient la serviciu. Asta înseamnă să-ți faci treburile cât mai repede și cu cât mai mic consum de energie. Dacă te simți obosit, ia măsuri urgente.

Leu: Dacă în jurul tău e cineva care e supărat sau neajutorat, nu închide ochii la problemele lui. Este una dintre zilele în care îți poți fi de folos ție însuți dacă le ești de folos celor din jur. 

Fecioară: Relaxează-te! Asta nu înseamnă că nu trebuie să mai faci nimic, ci dimpotrivă, poți fi foarte activ. Doar să nu mai încerci să înoți contra curentului. Încearcă să vezi partea frumoasă a lucrurilor. 

Balanță: Ești lucid și rațional, însă ai un punct slab: ți se pare că, dacă ai fi luat la un anumit moment o altă decizie, viața ta ar fi putut fi mai frumoasă. Și dacă ar fi adevărat, e mult prea târziu acum. 

Scorpion: Se întâmplă ceva frumos în viața ta. Lăsându-te enervat de mărunțișuri, atunci când ar trebui să fii recunoscător pentru atâtea lucruri, nu vei face decât să-i superi pe cei din jur. 

Săgetător: Păstrează-ți sim-țul umorului. Nu te simți jignit de o glumă mai nesărată pe care o face cineva din jur. Glumele nu sunt ofense, ci doar feluri prin care lumea încearcă să te facă să zâmbești.

Capricorn: O carte sau un film bun îți pot deschide noi feluri de a privi lumea. Fii deschis, ascultă-i pe cei din jur și încearcă să înveți ceva nou din orice se întâmplă astăzi. 

Vărsător: Îți dai seama că un lucru care te-a supărat era, de fapt, o falsă problemă. Concentrează-te cât mai mult la serviciu, așa încât să ai un program cât mai liber în următoarele zile. 

Pești: O greșeală recunoscută este o greșeală pe jumătate iertată. O problemă mărturisită e o problemă pe jumătate rezolvată. Nu ești singur pe lume și nu ești prima persoană care se izbește de un anumit necaz. Deci rezistă!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 07 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 06 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 05 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 04 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 02 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 01 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 30 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 29 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 28 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 27 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.434 secunde