Horoscop

244
Horoscop - horoscop-1486127745.jpg

Articole recomandate

Berbec: Doriți să vă afirmați și faceți eforturi mari la serviciu. Vă sfătuim să nu exagerați, pentru că nu sunteți într-o formă grozavă. Nu este cazul să vă asumați riscuri. Nu vă pierdeți răbdarea! 


Taur: S-ar putea să aveți o discuție aprinsă cu partenerul de viață, probabil cauzată de neînțelegerile privind programul de mâine. Dacă este posibil, ar fi bine să nu călătoriți azi, fiindcă riscați să fiți implicat într-un accident. 


Gemeni: Aveți o mare putere de concentrare, ceea ce vă ajută mult la serviciu. După-amiază reușiți cu greu să aplanați o discuție în contradictoriu care amenință să degenereze în ceartă. Vă recomandăm să fiți mai atent.


Rac: Relațiile cu anturajul sunt foarte bune, dar ar fi bine să acordați mai multă atenție persoanelor în vârstă din familie. Nu este o zi bună pentru întâlniri de afaceri, din cauza dificultăților de comunicare. 


Leu: Dimineață s-ar putea să fiți confuz. Vă recomandăm să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață. După-amiază situația se îmbunătățește simțitor, de la sine. Spre seară, vă simțiți bine într-o vizită. Nu neglijați odihna! 


Fecioară: Aveți o groază de probleme și sunteți tentat să vă ocupați de mai multe în același timp. Dacă vă pripiți, riscați să faceți greșeli costisitoare. Vă sfătuim să fiți mai atent la serviciu. Evitați speculațiile! 


Balanță: Tensiunile din familie, cauzate de dificultăți financiare, pot duce astăzi la discuții aprinse cu o rudă mai în vârstă. Vă recomandăm să nu vă ambalați. Ar fi bine să evitați călătoriile. Odihniți-vă mai mult! 


Scorpion: Se pare că nu aveți nici răbdarea și nici energia necesară pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ați început. După-amiază sunteți predispus la stări depresive. Păstrați-vă calmul și țineți cont de sfaturile unui prieten apropiat! 


Săgetător: Aveți succes pe plan profesional, dar s-ar putea să fiți nevoit să rămâneți la serviciu peste orele de program. Nu are rost să vă certați cu un coleg pentru că nu este de acord cu dumneavoastră. Fiți mai atent la problemele partenerului.


Capricorn: Dimineață aveți de făcut mai multe drumuri scurte și sunteți nevoit să faceți cumpărături urgente. Pentru a termina la timp, ar fi bine să cereți ajutorul unui prieten. Dacă circulați cu mașina, vă recomandăm să fiți foarte atent și să nu vă grăbiți. 


Vărsător: Este posibil să vă enervați și să nu mai aveți răbdare să terminați o lucrare pe care ați amânat-o de mai multe ori. Vă recomandăm să nu vă pripiți, pentru că riscați să stricați și ce ați făcut până acum. Evitați discuțiile aprinse cu partenerul de viață! 


Pești: Dimineață, s-ar putea ca un prieten să vă roage să îl ajutați într-o chestiune urgentă. Spre seară, este posibil să vă certați cu partenerul de viață din cauză că ați cheltuit prea mult. Păstrați-vă calmul! 


Sursa: eastrolog.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 01 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 31 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 30 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 27 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 26 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 25 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 23 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.5143 secunde