Adriana Cîmpeanu, lidera femeilor liberale: "În interiorul PNL Constanța suntem la același nivel cu colegii bărbați"

3212
4

Articole de la același autor

Scena politică aduce împreună atât politicienii de sex masculin, cât şi pe cei de sex feminin. Împreună se completează şi caută soluţii cât mai bune şi mai eficiente pentru ca celor care i-au votat să le fie viaţa mai bună.

Organizaţia Femeilor Liberale din Constanţa are, începând de la finalul lunii septembrie, un nou preşedinte. Este vorba despre fostul consilier local municipal Adriana Cîmpeanu, o femeie în adevăratul sens al cuvântului, care îşi împarte viaţa între mai multe ocupaţii.

În primul rând, Adriana Cîmpeanu este medic stomatolog de profesie şi are extrem de multă grijă de pacienţii săi. Apoi, viaţa politică înseamnă pentru Adriana Cîmpeanu faptul că trebuie să se pună în slujba cetăţeanului. Are planuri mari mai ales după ce a câştigat noua funcţie şi despre ele ne va povesti în interviul de mai jos. În al treilea rând, după cum spune chiar ea, Adriana Cîmpeanu consideră că deţine şi meseria de mamă. Ce urmează - vedeţi în rândurile următoare.



-Doamna Adriana Cîmpeanu, sunteţi noul preşedinte al Orhganizaţiei Femeilor Liberale din Constanţa. Cum aţi primit această veste?

-Am fost aleasă președinte OFL Județul Constanța și votul colegelor mele m-a onorat și m-a bucurat în același timp. Încrederea cu care am fost învestită îmi arată că munca politică dusă de mine de-a lungul timpului este apreciată de echipa cu care lucrez. Sunt 14 ani de când mi-am început cariera în rândul organizației de femei. Pas cu pas am învățat ce înseamnă să activez într-o comunitate politică de femei, am învățat că fiecare moment petrecut aici reprezintă un plus de experiență în viața de zi cu zi.

-Care sunt planurile dumneavoastră pentru OFL din prezent şi până în viitorul îndepărtat?

-Scopul meu este ca familia femeilor liberale din județul Constanța să se dezvolte frumos. Este deja pe un drum foarte bun, avem o echipă minunată și sunt sigură că, pe termen mediu și lung, vom mări această familie și ne vom implica mai mult în viața comunității. Avem alături colegii din organizație care ne-au susținut și ne-au ajutat de fiecare dată când le-am cerut sfatul. Îmi doresc să continuăm, cu toții, pe un drum greu, dar frumos, acela care înseamnă să dezvoltăm Constanța împreună.



-Se spune de multe ori că o femeie puternică se poate ridica la nivelul unui bărbat puternic şi chiar îl poate depăşi. Cum vedeţi acest lucru în interiorul PNL?

-În interiorul PNL Constanța, noi, femeile liberale, pot spune că suntem la același nivel cu colegii bărbați. Mai mult decât atât, colegii ne sprijină atunci când este nevoie. Avem parte de înțelegere, de sfaturi și de suport din partea tuturor colegilor noștri, fie că vorbim despre președintele Organizației Județene, Bogdan Huțucă, președintele Organizației Municipale, Septimiu Bourceanu, sau colegii deputați, secretari de stat, primari, consilieri județeni și locali. Toți avem același scop: să fim mai aproape de constănțeni prin proiecte, acțiuni, evenimente.

-Ştim despre dumneavoastră că sunteţi medic. Faptul că aţi intrat în politică vă afectează timpul pe care îl acordaţi pacienţilor?

-Pentru mine există o delimitare clară între meserie și politică. Până acum am reușit să le împac pe amândouă și sunt sigură că se va întâmpla la fel și de acum încolo. Pacienții mei nu sunt afectați de faptul că eu sunt și politician, cum și colegii mei din partid beneficiază de aceeași atenție din partea mea.

-Ce v-a determinat să începeţi o carieră în lumea politică?

-Am intrat în politică pentru că am dorit să îmi aduc aportul la schimbarea în bine a vieții oamenilor. Am descoperit că, dincolo de idei, proiecte, activități, am intrat într-o mare familie. Să știți că politica nu este doar despre activități și declarații, este și despre relaționarea dintre oameni. Colegele mele din organizație mi-au devenit între timp prietene cu care am participat la evenimente fericite sau mai puțin fericite din viața noastră.

-Cum vedeţi tot ceea ce se întâmplă în administraţia locală actuală? Mă refer aici la proiecte şi la hotărâri luate de către cei care sunt autorizaţi.

-Conducerea administrației locale are, în această perioadă, o misiune grea, dar necesară. Sunt proiecte care au demarat aproape simultan și care, odată încheiate, vor schimba viața oamenilor. Sunt decizii greu de luat, multe nepopulare, însă doar așa putem să evoluăm. Eu cred că administrația locală liberală va duce la bun sfârșit ceea ce și-a propus și va dezvolta Constanța.



-Ce faceţi atunci când aveţi timp liber? Cum vi-l petreceţi, ce hobby-uri aveţi?


-Timpul liber mi-l petrec cu familia. Îmi place să călătoresc și o fac de câte ori am posibilitatea. Citesc mult atunci când prind o pauză de la meseria de mamă și mai văd câte un film.



-Dacă ar fi să alegeţi între munte şi mare, care ar fi alegerea dumneavoastră? Puteţi să argumentaţi?

-Sincer, aleg muntele în orice situație. Poate pentru că sunt născută și crescută la malul mării și, atunci când ajung la munte, mă încarc și mă relaxez. Aerul curat, priveliștea, drumețiile, toate acestea pun muntele pe locul întâi în topul preferințelor mele.

-Care este mesajul dumneavoastră pentru toţi constănţenii care cred cu tărie în PNL?

-Constănțenii care cred în PNL, dar și cei care nu cred sau sunt indeciși trebuie să știe că echipa PNL atât de la județ, cât și de la municipiu, femeile liberale, seniorii și tinerii liberali, cu toții sunt deciși să muncească pentru dezvoltarea Constanței. Suntem deschiși la idei și proiecte și încurajăm toți constănțenii să vină alături de noi în acest demers. Să dezvoltăm Constanța împreună!



Comentează știrea

Politichie
13 octombrie 2022
În interiorul PNL Constanța suntem la același nivel cu colegii bărbați

Ce sa zic, dupa "frumoase, modeste și puternice! Trebuie să ne facem simțită prezența în comunitate!" speram la " dacă Cerul mi-ar da puterea, mi-aș asuma întreg „păcatul” și, chiar de-aș fi răstignit pe cruce, aș reînființa matriarhatul!". Ghinion de Zar pe Dorinta.

Perechea Potrivita
13 octombrie 2022
Bombardierul De Oras

Sa fie oare aici ? Apa calda mergem pe 90z, apa rece punct de control.(1zi). Asta e clar la Bombardier, ca acolo e ochianul, poate trebuie acuma transee linga Casa Alba cu apa de Marea Neagra. Nici covid fara IZOLETA sa nu treaca de inconstietul invitat. (ref: Sobolanul Ghiftuit fara armonie de mie). 300 de lei ca la balcon in 89 !

stresatu
14 octombrie 2022
rusine sa iti fie

Asa stii madam sa te lauzi dar oamenii care ii ai in subordine ii calci in picioare si iti bati joc de ei

Adriana
15 octombrie 2022
Medic???

Ce pacienti? Mai esti medic?

Pagina a fost generata in 0.6038 secunde