A fost lansată platforma politico-civică "Inițiativa România Liberală"

101
Un grup de politicieni cu vederi de centru-dreapta au lansat, ieri, la București, platforma politico-civică intitulată "Inițiativa România Liberală", în ziua în care s-au împlinit 23 de ani de la debutul mitingului pentru libertate din Piața Universității.

Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Diana Tușa, Bogdan Duca, Dan Cristian Popescu și Iulian Crăciun se numără printre membrii fondatori ai platformei politico-civice. 

La evenimentul de lansare au participat în calitate de invitați și Mihai Răzvan Ungureanu, Sever Voinescu, Daniel Dăianu, Stelian Tănase, precum și alte personalități de dreapta ale vieții publice din România. 

"Într-o societate românească, marcată de criza economică, instituțională și morală, într-o societate în care oamenii care produc cel mai mult sunt cel mai puțin reprezentați politic, Inițiativa România Liberală promovează valorile liberalismului clasic: libertatea politică a individului, libertatea de inițiativă economică, proprietatea privată, responsabilitatea personală, conservatorismul moral și statul de drept. De asemenea, în contextul crizei pe care o traversează dreapta românească, Inițiativa România Liberală propune inițierea unui dialog între oamenii cu valori autentic liberal-conservatoare, din mediul politic, civic sau încă neimplicați politic, în scopul identificării celor mai bune soluții de construire a unei oferte politice credibile pentru românii liberali", au susținut inițiatorii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Aprilie 2013
Stire din Politică-Administrație : Liberalii cer demisia unui ministru PSD
Sâmbătă, 06 Aprilie 2013
Stire din Politică-Administrație : "USL e o coaliție complicată"
Pagina a fost generata in 0.5405 secunde