Acuzație gravă a unei deputate: „PNL-USR-PLUS–UDMR pregătesc cel mai mare tun imobiliar din istorie”

103
Acuzație gravă a unei deputate: „PNL-USR-PLUS–UDMR pregătesc cel mai mare tun imobiliar din istorie” - deputatapsd-1616094326.jpg
O deputată PSD acuză coaliția de guvernare că ar pregăti „privatizarea funciară” a României, un „tun” de peste 10 miliarde de euro.

„PNL-USR-PLUS–UDMR pregătesc, în fapt, cel mai mare tun imobiliar din istorie, de peste 10 miliarde de euro, prin privatizarea funciară a României. Cel mai grav lucru este că proiectul de lege pune în pericol securitatea alimentară a populaţiei. Nimeni nu garantează că terenurile cumpărate vor fi folosite pentru agricultură. Astfel, cum îşi va putea asigura România consumul intern, dacă pământul agricol nu îi va mai aparţine? PSD cere actualului guvern să renunţe la acest proiect de lege şi să înţeleagă cât de vital este terenul agricol românesc, mai ales în caz de pandemie când se blochează importurile şi exporturile şi când nu te poţi baza decât pe ce ai la tine în ţară. Coaliţia Austerităţii vinde România la bucată, la preţuri de nimic, în timp de pandemie! După ce că vor să înstrăineze companiile româneşti, mai nou, frăţia PNL-USR-PLUS-UDMR doreşte să pună pe tavă străinilor şi terenurile agricole ale României, dând liber la vânzarea necondiţionată a acestora”, a transmis joi deputata PSD Cristina Elena Dinu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7889 secunde