Cine va fi candidatul PSD la președinție? „O să facem modificare în statut”

297
Cine va fi candidatul PSD la președinție? „O să facem modificare în statut” - ciolacuu-1615573305.jpg

Articole de la același autor

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri, după o întâlnire informală a conducerii partidului, că vor fi organizate alegeri preliminare în PSD pentru desemnarea candidatului la președinție.

„Am făcut o ruptură clară între președintele partidului și candidat”, a spus liderul social-democrat. Afirmațiile despre prezidențiabil vin în contextul în care după alegerile parlamentare Marcel Ciolacu a spus ca nu este obligatoriu ca liderul PSD să fie și propunerea de premier a partidului.

„O să facem modificare la statut în acest sens. Vor fi alegeri preliminare în interiorul partidului pentru candidatul la președinție, cu alte cuvinte am făcut o ruptură clară între președintele partidului și candidat, astfel încât toți primarii, și cei de la Brașov, cei care aspiră să vină în fața lor și să fie votați”, a declarat Ciolacu după reuniunea Biroului Permanent Național, la Sâmbăta de Sus, județul Brașov.

Întrebat dacă Gabriela Firea este unul dintre cei care aspiră la poziția de candidat, Marcel Ciolacu a spus: „Nu am avut discuții cu absolut niciun coleg. Nici măcar eu cu mine”.

La toate alegerile prezidențiale de după Revoluție, candidatul PSD a fost liderul partidului de la acea vreme (Ion Iliescu, Adrian Năstase, Mircea Geoană, Victor Ponta, Viorica Dăncilă).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3538 secunde