Cine va fi candidatul PSD la președinție? „O să facem modificare în statut”

271
Cine va fi candidatul PSD la președinție? „O să facem modificare în statut” - ciolacuu-1615573305.jpg
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri, după o întâlnire informală a conducerii partidului, că vor fi organizate alegeri preliminare în PSD pentru desemnarea candidatului la președinție.

„Am făcut o ruptură clară între președintele partidului și candidat”, a spus liderul social-democrat. Afirmațiile despre prezidențiabil vin în contextul în care după alegerile parlamentare Marcel Ciolacu a spus ca nu este obligatoriu ca liderul PSD să fie și propunerea de premier a partidului.

„O să facem modificare la statut în acest sens. Vor fi alegeri preliminare în interiorul partidului pentru candidatul la președinție, cu alte cuvinte am făcut o ruptură clară între președintele partidului și candidat, astfel încât toți primarii, și cei de la Brașov, cei care aspiră să vină în fața lor și să fie votați”, a declarat Ciolacu după reuniunea Biroului Permanent Național, la Sâmbăta de Sus, județul Brașov.

Întrebat dacă Gabriela Firea este unul dintre cei care aspiră la poziția de candidat, Marcel Ciolacu a spus: „Nu am avut discuții cu absolut niciun coleg. Nici măcar eu cu mine”.

La toate alegerile prezidențiale de după Revoluție, candidatul PSD a fost liderul partidului de la acea vreme (Ion Iliescu, Adrian Năstase, Mircea Geoană, Victor Ponta, Viorica Dăncilă).Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3545 secunde