Administraţia locală din Murfatlar, raport privind proiectele finalizate

321
Administraţia locală din Murfatlar, raport privind proiectele finalizate - murfatlarlucrari-1665412109.jpg
Primăria Murfatlar a finalizat deja câteva proiecte pe care le-a implementat în acest an. Este vorba despre lucrările de canalizare pe strada Mihai Eminescu și Aleea Crinilor, care s-au finalizat recent.

De asemenea, s-au finalizat şi lucrările de înlocuire a rețelelor de apă pe străzile Al.I.Cuza și Nichita Stănescu. În prezent, se lucrează la rețeaua de apă pe strada M. Kogălniceanu. După ce echipa de pe M.Kogălniceanu va termina, se va muta pe strada M.Eminescu pentru reabilitarea rețelei de apă cu preluarea branșamentelor. În prezent, se lucrează la noul loc de joacă de pe strada Mihail Kogălniceanu, unde urmează să se toarne covorul de tartan. Administraţia locală din Murfatlar s-a apucat și de reabilitarea Blocului 16 de pe strada Lalelelor, unde, după recompartimentare, vor rezulta 16 apartamente.

Potrivit reprezentanților administrației publice locale, în legătură cu rețeaua de gaze, de curând, primăria a emis autorizația de construcție, a plătit taxele la Inspectoratul de Stat în Construcții și astfel a putut trimite și comunicarea începerii execuției lucrărilor. Constructorul începe organizarea de șantier și în două săptămâni demarează lucrările. Se vor crea trei echipe, una începe dinspre strada Viilor și două echipe vin din Siminoc spre Cartierul de Vest. După ce rețelele îngropate în pământ vor fi finalizate, cu bani din Programul „Anghel Saligny“ se vor asfalta străzile și amenaja parcări în valoare de 19.131.113 lei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.498 secunde