Administraţia locală din Valu lui Traian extinde reţeaua publică de alimentare cu apă şi canalizare

163
Administraţia locală din Valu lui Traian extinde reţeaua publică de alimentare cu apă şi canalizare - valucanalizare-1657032737.jpg
Primăria din Valu lui Traian a făcut un anunţ public prin care a informat cetăţenii că în această perioadă se desfăşoară în localitate lucrări pentru extinderea reţelei de canalizare şi a celei de alimentare cu apă.


În acest sens, reprezentanţii primăriei i-au avertizat pe localnici să nu verse ape menajere în reţeaua publică de canalizare până când aceasta nu va fi recondiţionată.


„Vă aducem la cunoștință faptul că pe teritoriul comunei se desfășoară lucrări de extindere și modernizare a rețelelor publice de alimentare cu apă și de canalizare. Vă informăm că au fost constatate dejecții în rețeaua publică de canalizare, ceea ce înseamnă că mai multe gospodării au fost racordate ilegal la rețeaua publică de canalizare. Vă atragem atenția că noile tronsoane nu au fost puse încă în funcțiune, ca atare deversarea de apă uzată menajeră este strict interzisă.

Vă anunțăm, pe această cale, că în perioada următoare se vor face verificări și se vor aplica sancțiuni pentru racordarea la sistemele de utilități publice fără acord de preluare. În speranța că ați înțeles corect mesajul nostru, vă solicităm să stopați urgent deversarea de ape uzate menajere în rețeau publică de canalizare până când aceasta va fi dată în funcțiune”, au transmis reprezentanţii Primăriei Valu lui Traian.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9435 secunde