Războiul în PNȚCD Constanța continuă

"Ăla mic cu capul mare nu este decât un traseist politic. Este o jigodie"

722
5

Articole de la același autor

Președintele PNȚCD Constanța, Tudorel Chesoi, a susținut, ieri, o conferință de presă la sediul partidului pentru a aduce la cunoștință opiniei publice ultimele decizii luate în cadrul Biroului Național de Conducere al PNȚCD ce a avut loc sâmbătă.

Alături de Tudorel Chesoi au mai fost prezenți prim-vicepreședintele filialei constănțene, Corneliu Neagoe, vicepreședintele Lauren-țiu Moraru și secretarul general executiv Petrică Panait.

"Printre altele, în cadrul întâlnirii s-a luat decizia depunerii documentelor în instanță pentru radierea din registrul partidelor politice a lui Aurelian Pavelescu și eliberarea sediului partidului. De asemenea, s-a mai stabilit să fie organizate conferințe județene pentru alegeri, în vederea pregătirii Congresului PNȚCD ce va avea loc pe 19 octombrie", a declarat Tudorel Chesoi.

El a mai precizat că Organizația Județeană a PNȚCD Constanța va organiza alegeri la data de 7 sep-tembrie, în acest sens fiind vizate mai multe vizite prin județ pentru informarea celor 2.000 de membri pe care îi are PNȚCD Constanța.

În ceea ce privește situația lui Aurelian Pavelescu, Chesoi a spus că acesta se vede din ce în ce mai singur deoarece din 15 membri ai Biroului Național de Conducere doar trei-patru îl mai susțin.

"Pavelescu este disperat fiindcă este din ce în ce mai singur. De când a fost preluată conducerea partidului de Vasile Lupu, acesta a fost sunat de foarte mulți foști țărăniști care au spus că vor să pună umărul la reconstrucția partidului. Trebuie să știți că PNȚCD este curtat pe plan politic pentru construcția dreptei", a mai spus Chesoi.

La rândul său, Corneliu Neagoe a lăsat să se înțeleagă că Pavelescu nu merită nicio atenție deoarece a făcut numai rău partidului.

"Ăla mic cu capul mare, așa cum spunea cineva nu este decât un traseist politic. Este o jigodie", a spus Neagoe.

În altă ordine de idei, referitor la disputa care ar exista între el și Adrian Țapliuc, cel care pretinde că ar fi noul lider al PNȚCD Constanța, Chesoi a spus că Țapliuc nu mai este nici măcar membru PNȚCD.

"Țapliuc nu și-a plătit cotizația la partid de un an de zile. Statutul spune că cei care nu plătesc trei luni sunt excluși automat din partid. Nu știu cum mai susține că ar fi președinte când el a fost exclus din partid", a mai spus Chesoi.

Reamintim că președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a fost exclus din partid, în urma avizului dat de membrii Biroului Național de Conducere. Totodată, Vasile Lupu a fost ales președinte interimar al PNȚCD până la organizarea Congresului Extraordinar.

Printre altele, lui Pavelescu i se reproșează atitudinea dictatorială, excluderi abuzive fără acordul BNC, declarații care nu concordă cu orientarea partidului, subminarea constantă a forurilor de conducere. 

Comentează știrea

Hanibal
16 iulie 2013
capete mari si goale

Sa-l completam pe Neagoe: toti politicianistii sunt mici,cu capul mare si jigodii.Sa zicem cate ceva despre taranistii cu frac,opinci si obiele de firma,demni continuatori ai fostului PNT interbelic.Retinem din aceasta perioada fapte si evenimente care au loc si astazi in Romania.Guvernarea PNT-Maniu s-a remarcat prin felul in care a administrata marea criza din 1929-1933.A avut loc o masiva fuga din tara a capitalului,afacerea Skoda,s-au dublat si triplat impozitele.Multi functionari au fost suprimati,sau platiti cu jumatate din salariu.Au fost aplicate "curbele de sacrificiu" prin care toate salariile au fost reduse cu 10-25%.A fost reprimata sangeros greva din Valea jiului si greva de la Lupeni unde au murit 25 de muncitori si raniti peste o suta.In 1930,din peste 3,3 milioane de copii,doar cca 1,9 milioane frecventau scoala.Au fost desfiintate 6 licee.Au fost suprimate 1690 de posturi in invatamantul primar,220 in cel secundar si 125 in invatamantul superior.Ofiterii n-au primit soldele luni de zile si soldatii mureau de foame.A fost promulgata legea controlului averilor dar n-a fost aplicata.Guvernul Maniu renunta la politica "Portilor deschisw" o replica la lozinca liberala "prin noi insine".In 1933 s-a introdus starea de asediu,actiune sustinuta si de liberali.A avut loc greva de la CFR Grivita care s-a soldat cu 3 morti,16 raniti grav si multi alti raniti.Au fost suprimate 1690 de posturi in invatamantul primar,220 in cel secundar si 125 in invatamantul superior.In consecinta,PNL a proclamat "rezistenta cetateneasca impotriva guvernului". Sa ne bucuram ca din fostul PNT a ramas doar o trista amintire si ca urmasii acestuia,neavand treaba si electorat,se bat intre ei.Singura realizare cu care se pot mandri este " palaria lui Neagoe" care poate fi admirata pe plaja "Modern",palarie prea mica pentru capete asa de mari dar goale.

noni
16 iulie 2013
mai exista PNTCD ?

Daca mai exista, pe cine intereseaza ce au mai hotarat ei intre ei ? Nu conteaza parerea lor, nu exista, nu eu electorat. O sa fac si eu o conferinta de presa, dupa urmatoarea sedinta pe.scara blocului si va tin la curent cu noutatile.

petrica p
16 iulie 2013
pntcd exista

Aveti tot dreptul sa faceti sedinte in scara blocului,problema dvs, Despre electorat,nu cred ca este cazul sa comentati dvs. Cei care au votat PNTCD la Constanta,nu sunt de ignorat,ma refer la cei citeva mii,

petrica p
16 iulie 2013
pntcd exista

Aveti tot dreptul sa faceti sedinte in scara blocului,problema dvs, Despre electorat,nu cred ca este cazul sa comentati dvs. Cei care au votat PNTCD la Constanta,nu sunt de ignorat,ma refer la cei citeva mii,

petrica p
16 iulie 2013
pntcd exista

Aveti tot dreptul sa faceti sedinte in scara blocului,problema dvs, Despre electorat,nu cred ca este cazul sa comentati dvs. Cei care au votat PNTCD la Constanta,nu sunt de ignorat,ma refer la cei citeva mii,

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9963 secunde