Alegeri locale 2024 / Primarul Vergil Chițac: "Constănțenii vor vota într-un proces democratic sigur, imparțial, eficient"

285
1
Alegeri locale 2024 / Primarul Vergil Chițac:

Articole de la același autor

Referitor la problematica urnelor de vot amplasate în secțiile de votare din Constanța, primarul Vergil Chițac a punctat:


"Dragi constănțeni. În fiecare dintre cele 211 secții de votare din municipiul Constanța sunt amplasate câte cinci urne de vot, una pentru fiecare tip de buletin de vot! Mă simt nevoit să vă transmit acest mesaj pentru a înlătura orice dubiu cu privire la corectitudinea și siguranța procesului de votare în Constanța.
Consider total iresponsabilă lansarea unei teme false cu doar câteva ore înainte de ziua votului, de către adversari politici, care riscă să pună sub semnul întrebării organizarea procesului de vot. Am mare încredere în capacitatea constănțenilor de a dejuca acest atac sub steag fals și au ocazia să o facă pur și simplu printr-o prezență mare la vot.

Mesajul meu este clar. Constănțenii vor vota pe 9 iunie, într-un proces democratic sigur, imparțial, eficient", a spus primarul Constanței.




Comentează știrea

eficient
8 iunie

Dupa standardele lui de conducere ... ca 5 urne special individualizate nu denota eficienta in organizare ! Sau e expresia "alesilor" in mareata genialitate pe baza creia mai doresc sa infaptuiasca o minunatie ! "atac sub steag fals", asta de unde informatia ca daca era asa cei specializati trebuia sa anunte, sau sa intelegem ca bunii alesii sigur au apartenenta "glorioasa" ! Si tot cu astia de steag pt. binele natiunii ! Spor la alegere democratica !

Pagina a fost generata in 0.3811 secunde