Alegeri locale 2024. Primăria Constanța, reacție oficială după ce problema urnelor de vot a încins spiritele!

925
Alegeri locale 2024. Primăria Constanța, reacție oficială după ce problema urnelor de vot a încins spiritele! - vot-1717837560.jpg

Articole de la același autor

Primăria Constanța asigură toți cetățenii cu drept de vot din municipiul Constanța că procesul de votare din data de 9 iunie este sigur, corect și facil.
"Respingem cu fermitate orice tentativă a unor actori politici de a pune la îndoială, în interes electoral, corectitudinea procesului de vot.


Reprezentanții Primăriei Constanța au transmis către AEP și BEC solicitări de clarificare în legătură cu organizarea urnelor în secțiile de votare. Concomitent, serviciile primăriei asigură transportul și montarea, în fiecare secție de vot de pe raza municipiului Constanța, a câte cinci (5) urne distincte, una pentru fiecare tip de buletin de vot în parte.
Acționăm respectând întocmai prevederile OUG 21/2024, art. 9, alin. 6 și ținând cont de GHIDUL BIROURILOR ELECTORALE ALE SECȚIILOR DE VOTARE DIN ȚARĂ. De asemenea, specificăm că în procesul de organizare a scrutinului electoral, în sfera de responsabilități a instituției noastre, respectăm deciziile hotărârile și opiniile Autorității Electorale Permanente și a Biroului Electoral Central", anunță reprezentanții Primăriei Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4689 secunde