Candidatul PUSL la funcţia de preşedinte al CJC, Mihai Lupu, scrisoare pentru constănţeni

2138
Candidatul PUSL la funcţia de preşedinte al CJC, Mihai Lupu, scrisoare pentru constănţeni - fond-mihai-lupu-1717606553.jpg

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, candidat pentru un nou mandat din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), a transmis o scrisoare publică constănțenilor în care a vorbit despre tot ceea ce a realizat în acest mandat, dar și despre ce ar putea să mai construiască în următorii patru ani dacă ar avea votul cetățenilor.

„Dragi constănțeni, vă sunt recunoscător pentru că m-ați votat, în 2020, într-un număr foarte mare. 101.608 locuitori ai județului Constanța m-au votat pentru a construi și dezvolta un județ care avea și are nevoie ca de aer de infrastructură rutieră, turistică, de digitalizarea serviciilor publice, infrastructură medicală la zi, un mediu fără deșeuri și de ape curate.

Programul meu de guvernare locală cuprinde 10 axe principale și identifică probleme la zi, dar, mai ales, soluții și promisiuni onorate.

Știu că ȘI VOUĂ VĂ PASĂ de cum se va dezvolta județul nostru și de faptul că vă doriți să continuăm proiecte esențiale pentru servicii sociale, educație, sănătate, digitalizare, mediu și dezvoltare durabilă, mediu de afaceri, turism, infrastructură, cultură și sport, patrimoniul cultural.

În noul mandat 2024-2028, ÎMPREUNĂ vom consolida ceea ce am realizat în ultimii 4 ani pentru ca județul Constanța să fie mai competitiv, cu soluții moderne pentru nevoile și așteptările oamenilor care ne votează.

Cum o spun des constănțenii la întâlnirile pe care le am zilnic în județ: mai puține vorbe și mai multe fapte, mai puțină politică partizană și mai multe politici publice pentru cei care ne votează, mai puțină demagogie și mai mult profesionalism!

Scorul mare pe care îl am în sondaje arată încrederea voastră în mine și, mai ales, în tot ce am livrat pentru creșterea calității vieții pentru tot mai mulți constănțeni.

Trebuie să ne unească proiectele pe care le-am făcut pentru locuitorii județului Constanța și pe care le voi continua și consolida!

Trebuie să ne concentrăm pe ce putem duce mai departe în județul Constanța, dincolo de tabere și grupări, dincolo de interese și înțelegeri meschine.

Sunt încrezător că știți să alegeți neghina din grâu, să râdeți de vorbele și aiurelile asurzitoare care se spun în campaniile electorale și să mergeți mai departe cu cei care au dezvoltat județul Constanța.

Votul constănțenilor este decisiv pentru proiectele inițiate de mine, proiecte care pot fi vizualizate pe site-ul lupumihai.ro.

În ultimii doi ani, am rezistat atacurilor venite chiar din partea familiei politice liberale din care fac parte de 30 de ani. Am ieșit cu demnitate și cu capul sus din încercări și provocări. Jocurile politicianiste care ne otrăvesc viața noastră de zi cu zi să rămână la trecut și doar celor care le pun la cale. Sunt provocări din care cu toții învățăm cum să ducem proiecte la capăt în ciuda piedicilor, a sabotajelor administrative sau a atacurilor la persoană.

Candidez împreună cu echipa de consilieri județeni PUSL, un partid care rezonează cu valorile liberale și sociale și care a îmbrățișat cu căldură tot ce am realizat bun pentru constănțeni. PUSL se face, astfel, vocea auzită a celor 101.608 locuitori ai județului Constanța care m-au votat în 2020 și care sunt martorii ori susținătorii proiectelor promise și finalizate pentru locuitorii județului Constanța.

Pe foarte mulți dintre dumneavoastră vă cunosc, știu fiecare părticică administrativă din județul nostru și împreună suntem conectați la realitățile județului și la dezvoltarea lui unitară și durabilă! Am construit 4 ani împreună, continuăm să construim următorii 4 ani împreună!

Vă mulțumesc pentru suportul dumneavoastră privind semnăturile, donațiile și, mai ales, pentru încurajările privind continuarea proiectelor de dezvoltare a județului nostru! Votul pe care îl dați în 9 iunie este DECISIV!

Să răspundem cu responsabilitate următoarelor provocări: continuăm să punem în valoare oamenii și resursele noastre date de Dumnezeu, să salvăm și să promovăm patrimoniul lăsat de înaintașii noștri sau lăsăm grupurile de interese ce au acaparat partidele ca să distrugă viitorul nostru și al copiilor noștri? VOTEAZĂ MIHAI LUPU, POZIȚIA 8 PE BULETINUL DE VOT”, a transmis candidatul PUSL, Mihai Lupu, în scrisoare.

(Comandat de Partidul Umanist Social Liberal –Filiala Județeană Constanţa, realizat de Cuget Liber, CUI mandatar financiar coordonator 21240113)



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5084 secunde