Aleşii judeţeni, convocaţi în şedinţă extraordinară. Două proiecte aflate pe ordinea de zi

277
Aleşii judeţeni, convocaţi în şedinţă extraordinară. Două proiecte aflate pe ordinea de zi - sedintacjcextraordinara-1664988282.jpg
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, i-a convocat pe aleşii judeţeni în şedinţă extraordinară pentru data de 6 octombrie, cu începere de la ora 12:00.

Pe ordinea de zi se află două proiecte care urmează să fie analizate şi apoi votate de către consilieri.

Primul dintre acestea vizează aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza SF/DALI aferenți proiectului „Reabilitarea și modernizarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Maria Montessori Constanța”.

Al doilea face referire la aprobarea depunerii proiectului „Reabilitarea și modernizarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Maria Montessori Constanța”, în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, PNRR/2022/C5/2/B.2.2/1, aferent Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 - Valul Renovării, Axa 2 - Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.2: Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice și a cheltuielilor acestuia.

Şedinţa se va desfăşura în sistem de videoconferinţă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6092 secunde