Aleşii locali din Constanţa, convocaţi în şedinţă extraordinară

516
Aleşii locali din Constanţa, convocaţi în şedinţă extraordinară - primariaconstanta1640620609-1654851426.jpg
Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, a convocat Consiliul Local Constanţa în şedinţă extraordinară pentru data de vineri, 10 iunie, cu începere de la ora 12:00.

Pe ordinea de zi se află 7 proiecte care vor fi dezbătute şi apoi votate de către consilieri. Unul dintre acestea este proiectul de hotărâre privind aprobarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de administrare a domeniului public și privat din municipiul Constanța.


Imediat urmează proiectul de hotărâre privind aprobarea actului adițional la contractul de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare a municipiului Constanța prin concesiune încheiat cu SC Polaris M Holding SRL.

Problema consumului de carburant este şi ea una importantă, astfel că în cadrul şedinţei se va vota şi proiectul de hotărâre privind aprobarea cotei maxime de consum lunar de carburanți pentru autovehiculele și utilajele ce deservesc structuri ale aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanța.


Cartierul „Compozitori” este unul dintre cele mai importante din Constanţa şi din acest motiv se va vota şi proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Îmbunătățirea mediului urban în zona Compozitori” – etapa studiu de fezabilitate.


Spaţiile verzi au fost întotdeauna o prioritate pentru administraţia publică locală, astfel că aleşii locali vor vota şi proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Perdea Verde” – etapa studiu de fezabilitate.


Ultimul proiect aflat pe ordinea de zi este cel privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Reamenajare Piața Agroalimentară Tic-Tac”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5503 secunde