Aleşii judeţeni din Constanţa, convocaţi în şedinţă ordinară. Se votează proiecte care țin de infrastructură

1856
Aleşii judeţeni din Constanţa, convocaţi în şedinţă ordinară. Se votează proiecte care țin de infrastructură - fondsedintacjc-1655740927.jpg
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, i-a convocat pe aleşii judeţeni în şedinţă ordinară pentru miercuri, 22 iunie, cu începere de la ora 13:00.


Pe ordinea de zi sunt 13 proiecte de hotărâre care urmează să fie analizate şi apoi votate de către consilieri.

Primul dintre acestea este proiectul de hotărâre privind modificarea componenței Comisiei de specialitate pentru Mediu și Agricultură a Consiliului Județean Constanta, mandatul 2020 – 2024.


Acesta este imediat urmat pe ordinea de zi de proiectul de hotărâre privind aprobarea achiziționării de servicii de consultanță juridică și/sau reprezentare în instanță pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.

Educația este un capitol foarte important pentru consilierii judeţeni, astfel că aceștia vor vota şi proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori” Constanța pe anul 2022.

Aşa cum se întâmplă la aproape fiecare şedinţă ordinară a Consiliului Județean Constanța, se votează şi proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al județului Constanța pe anul 2022.


În ceea ce privește infrastructura județului, consilierii vor vota şi proiectul de hotărâre privind modificarea Programului cu obiectivele și lucrările de drumuri și poduri, pe anul 2022, finanțate din bugetul județului Constanța.

Preşedintele Mihai Lupu a mai iniţiat şi proiectul de hotărâre privind aprobarea protocolului de colaborare între Consiliul Județean Constanța și Arhiepiscopia Tomisului.


Pe aceeaşi ordine de zi se mai află şi proiectul de hotărâre privind aprobarea preluării unui bun imobil, situat în strada Gării, nr. 2, Lot 2, comuna Nicolae Bălcescu, județ Constanța, din domeniul public al UAT Comuna Nicolae Bălcescu în domeniul public al UAT județul Constanța.


Printre alte proiecte care vor fi votate se mai află şi proiectul de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție „Modernizare DJ 393: Arsa-DJ391- Albești-Coroana:L=9,67 km, din care tronson 1 Arsa-DJ391 de la km 0+000-km 2+958,32”, tronson care a mai rămas să fie executat.


Acestea sunt doar câteva dintre proiectele de hotărâre care vor fi votate miercuri, 22 iunie, de către consilierii județeni.

În ciuda faptului că există foarte multe voci care se întreabă de ce ședințele celor două consilii – județean și local - nu se desfăşoară în format fizic, mai ales că pandemia de coronavirus nu mai există, și de data aceasta, ședința de miercuri, 22 iunie, se va desfășura tot cu ajutorul unei platforme online.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4043 secunde