Aleşii locali din Constanţa au pus la punct ultimele detalii pentru preluarea CET de către Termocentrale

157
Aleşii locali din Constanţa au pus la punct ultimele detalii pentru preluarea CET de către Termocentrale - sedinta-clmc-1689950220.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din municipiul Constanţa au fost convocaţi în şedinţă extraordinară, vineri, cu începere de la ora 13.30. Pe ordinea de zi s-au aflat două proiecte care au fost analizate şi apoi votate de către aceştia.


Primul a fost proiectul de hotărâre privind înfiinţarea societăţii Termocentrale Constanța S.R.L în vederea preluării activelor funcţionale de la Electrocentrale Constanța S.A pentru producerea de energie termică necesară SACET al municipiului Constanţa şi a celor 45 de centrale termice de bloc şi trei centrale termice de cvartal pe gaze naturale aparţinând domeniului public şi privat al unităţii administrativ teritoriale municipiul Constanţa. Acesta a fost adoptat cu 25 de voturi „pentru”.


Cel de-al doilea proiect a fost cel privind modificarea şi completarea contractului de delegare a gestiunii serviciului public de alimentare în sistem centralizat cu energie termică - activitatea de producere a energiei termice nr. 83495/27.04.2023 aprobat prin HCL nr. 111/2023.


Şi acest proiect a fost adoptat cu 25 de voturi „pentru”.


Mai exact, cele două proiecte au făcut referire la situaţia CET-ului. Practic au fost stabilite actele de delegare de gestiune şi alte acte adiţionale pentru preluarea CET de către Termocentrale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4817 secunde