Primarul din Valu lui Traian, Florin Mitroi, a răbufnit: "Sunt linşat de câte ori se iveşte ocazia"

51312
2
Primarul din Valu lui Traian, Florin Mitroi, a răbufnit:
Primarul din comuna Valu lui Traian, Florin Mitroi, trece printr-un moment greu şi acest lucru se întâmplă din cauza contestatarilor săi. Mitroi spune că este în permanenţă criticat pe Facebook, iar că oamenii îl acuză că nu a făcut nimic de când a venit la cârma primăriei.


Primarul a încercat astfel să explice că lucrurile nu stau tocmai în acest fel şi că administraţia locală din Valu lui Traian îşi face treaba.


„V-a încercat vreodată un sentiment crunt de amărăciune, combinată cu regret şi dezamăgire? Asta simt eu astăzi, şi pentru cei care mi-au fost mereu alături şi s-au dovedit a fi oameni cerebrali şi ancoraţi în realitate, explic şi de ce. Am văzut aseară pe un grup de Facebook nişte comentarii puţin spus maliţioase la adresa mea. Mai exact, un cetăţean întreba de ce se taie pădurea pe DN pe dreapta, şi în răspunsuri, printre altele, se spunea că mai fac un popas, sau că nu am mai făcut oricum nimic de 2 ani. Îmi daţi voie, cu scuzele de rigoare, să spun ce am simţit? Scârbă. Atât. În primul rând, pentru că Valu nu este curtea mea, să depindă totul de mine, deşi pun suflet mai mult decât în administrarea propriei case. Pădurea aparţine Romsilva, decizia de a tăia copacii le-a aparţinut în totalitate, au cerut de la primărie doar sprijin logistic. Cu siguranţă decizia a fost luată ca urmare a accidentului de la Mangalia. Vreţi să puneţi pariu cu mine că dacă o creangă ar fi căzut pe o maşină în mers şi ar fi murit cineva tot vina mea spuneau stimabilii cetăţeni atotştiutori că e? 


Dragilor, nu erau 5 minute de mers de la şosea la pădure. Şi copacii şi crengile căzute nu le vedeaţi pe şosea după viscole nu pentru că n-ar fi existat, ci pentru că noi nu dormim în primărie, contrar opiniei unora. În nopţile cu viscol suntem pe străzi, nu acasă lângă copii. Şi coordonăm utilajele, astfel încât cetăţenii dimineaţa să nu întâmpine obstacole. De asta nu vedeţi copacii căzuţi. Şi dacă se împiedică unul de o piatră, că doarme pe el şi n-a văzut-o, tot vina mea e că de ce e piatra acolo. Pentru liniştea cârcotaşilor, nu se extinde sau mută popasul. Şi nu chiar tot ce se întâmplă în comună este urmarea deciziilor mele” , a spus Florin Mitroi.


De asemenea, Florin Mitroi a fost acuzat de un cetăţean că nu se vede nicio schimbare în Valu lui Traian. Lucrul acesta l-a deranjat foarte mult pe edil şi a răbufnit pe pagina sa personală de Facebook.


„Nu am mai făcut nimic de doi ani, aşa spune un domn mutat în Valu de trei ani. Eu zic să mai ieşim din case şi să vizităm şi comuna, nu să plecăm doar spre oraş. Ştiţi, e aşa uşor să apeşi pe butoane când te plictiseşti şi să-ţi dai cu părerea despre un om pe care nu îl cunoşti şi despre nişte probleme de care habar n-ai. Doamne, câte aş avea de spus şi cum îmi muşc degetele ca să nu răspund de câte ori văd astfel de acuze şi tâmpenii. Dar de data asta chiar nu mă pot abţine. Nu am făcut nimic doi ani? Şcoala, grădiniţa, creşa, sala de sport, lucrările enorme la canalizare, sensurile giratorii, întreţinerea spaţiilor publice, obţinerea finanţărilor pentru eficientizarea energetică a clădirilor publice, pentru înfiinţarea unui centru de aport voluntar deşeuri, pentru realizarea unui parc fotovoltaic care să susţină iluminatul public. Doamne şi câte mai sunt. Îmi vine să eliberez astăzi scaunul şi să invit toţi atotştiutorii să îmi ia locul. Să îi văd cum reuşesc să facă ceva cu un buget pe care îl întinzi de îl faci praştie doar ca să întreţii ce ai construit, iar pentru investiţii noi îţi trebuie numai finanţări externe. 


Numai eu ştiu cât aport aduc din privat către comună, fără nici măcar o pretenţie. Astea nu se văd, pentru că nu mă laud cu ele. Sunt doar linşat de câte ori se iveşte ocazia, pentru orice tâmpenie, pentru că sunt acţionar într-o firmă care da, are profit considerabil. De parcă ar fi vreun păcat. Nu am ascuns niciodată. Nu eram sărac atunci când am devenit primar. Şi în ciuda sfaturilor, nu mi-am ascuns niciodată averea, nici nu am înstrăinat nimic. Nu văd de ce să mă ascund. Dar şi să rezist atâţia ani în tăcere să nu răspund celor care îşi varsă frustrările pe mine deja mă depăşeşte, nu mai pot!”, a mai spus Mitroi.


Comentează știrea

Mihau
22 iulie 2023
Tigani

Dar de famiile de tigani care construiesc, case fara aviz de la primarie decat dupa ce termina constructia le primesc si tot cu stiinta primarului se petrec din cauza ca este nasul unuia din ei ( Arghir) si celalalt era pe la politia locala un fost pușcăriaș.

Vălurean
23 iulie 2023
Despre Valu lui Traian

De 21 de ani de când este primar... dacă nu mă înșel, a onorat ce a promis, drumuri canalizare samd, dar NAREA MAJORITATE STIE... că deja VALU LUI TRAIAN, este moșia lui, și la propriu și la figurat, unul DINTRE CEI MAI bogați primari din țară, tot ce mișcă în localitate EL ȘTIE, deja....multe lucruri, nu se fac...se fac doar cu APROBAREA LUI... șamd,

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3774 secunde