Anca Belu, după ce a câştigat pentru a 4-a oară Primăria Mihail Kogălniceanu: "Vă mulţumesc tuturor!"

1450
Anca Belu, după ce a câştigat pentru a 4-a oară Primăria Mihail Kogălniceanu:
În urma unei campanii electorale foarte bine puse la punct, liberala Anca Belu a câştigat al patrulea mandat ca primar al comunei Mihail Kogălniceanu.

Rezultatele au arătat că ea a ieşit învingătoare fără nicio emoţie, ceilalţi candidaţi aflându-se la o distanţă considerabilă. Anca Belu a câştigat alegerile cu un procentaj de 77, 67 %, fiind urmată de Nicuşor Ianca de la AUR cu 9,31 %, Iorganda Hristu de la PSD cu 7,09 % şi Gabriel Bursuc de la SOS cu 5,93 %.

„Vă mulțumesc tuturor celor ce m-ati votat! Procentul obţinut mă onorează dar în același timp mă și obligă să continui pe drumul dezvoltării pe care am pornit acum 12 ani. Proiectele pe care mi le-am propus pentru acest mandat vor schimba complet Mihail Kogălniceanu și vă promit ca veți fi mândri că sunteți locuitori ai acestei minunate comune. Mulțumesc pe această cale şi colegilor mei, candidați la Consiliul Local, dar și tuturor susținătorilor și în special tinerilor care

mi-au fost alături în această campanie și care au contribuit la acest rezultat istoric. Cu respect și recunoștință, Primar Anca Belu”, a transmis Anca Belu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2908 secunde