Primăria Mihail Kogălniceanu a finalizat proiectul privind dotarea școlilor din comună

479
Primăria Mihail Kogălniceanu a finalizat proiectul privind dotarea școlilor din comună - dotare-scoli-mk-1718201107.jpg

Articole recomandate

Administraţia publică din localitatea Mihail Kogălniceanu a finalizat proiectul ce a vizat dotarea şcolilor din comună.

Recent, elevii din satul Piatra, care aparţine de comuna Mihail Kogălniceanu au primit primele echipamente digitale care au fost furnizate și instalate în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a unităţilor de învăţământ preuniversitar din comună Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa”.

Contractul de furnizare având că obiect “Dotarea cu echipamente digitale a Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu” prevede următoarele dotări: table interactive, All-în-One-uri, imprimante multifuncționale, sisteme de sunet, camere de videoconferință și microfoane ambientale.

Bucuria de pe chipurile copiilor după montarea echipamentelor a fost nespusă. Unii dintre aceștia nu mai văzuseră vreodată un astfel de echipament care le va fi de ajutor de acum înainte la orele de curs.

“Tablă interactivă reprezintă un sport modern și este esențială în desfășurarea întregului proces instructiv-educativ din școală. Elevii au fost foarte încântați la primirea acestora.

Pe lângă faptul că facilitează nu doar muncă profesorului ci și capacitatea elevilor de a asimila informații, ele sunt deosebit de practice. Lecțiile devin mai captivante prin prezentarea de imagini, povești, jocuri interactive, cântece etc., stimulând enorm implicarea elevilor. Folosirea acestor table transformă învățarea din corvoadă într-o adevărată plăcere.”, a declarat responsabilul Școlii nr. 1, Piatra, Mihaela Drugă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2976 secunde