Camera Deputaților decide astăzi soarta maidanezilor

454
2
Camera Deputaților decide astăzi soarta maidanezilor - maidaneziincutie-1320219240.jpg
Soarta maidanezilor ar putea fi decisă, astăzi, de deputați. Legea care prevede eutanasierea câinilor fără stăpân urmează să fie supusă votului final în plenul Camerei. Asta după ce, acum două săptămâni, deputații Puterii au amânat votul, pe motiv că vor să mai discute cu primarii, potrivit Realitatea.net.

Noua lege propune ca maidanezii să poată fi eutanasiați dacă în 30 de zile de la capturare nu sunt revendicați de stăpâni sau adoptați.

Decizia privind eutanasierea este luată însă de consiliile locale, după consultarea cetățenilor prin referendumuri locale, sondaje de opinie sau simple adunări de cartier.

Opoziția și iubitorii de animale se împotrivesc legii și cer ca patrupedele să fie sterilizate și nu eutanasiate. Dacă deputații dau astăzi vot favorabil, legea eutanasierii devine funcțională.

Comentează știrea

dodo
2 noiembrie 2011
despre catei.....

toata lumea e impotriva cainilor vagabonzi.Ne este frica de ei si-i ocolim cat putem. Dar nimeni nu se plange de cainii de apartament!Nimeni nu zice nimic de mirosul de urina din scarile de bloc sau de rahatii de caine imprastiati peste tot. E mai deranjant sa-ti latre cainele vecinului in cap la orice ora,sau sa fie nevoie sa ocolesti mizeriile lasate de "catelusi draguti" cu stapani decat cainii maidanezi. Dar,cui ii pasa? Bine ca avem ce dezbate in parlament! In rest ....totul merge struna in tara asta.... SANATATE ROMANI!

la un pas de a fi muscat de cateva ori de caini turbati
2 noiembrie 2011
eutanasiati-i mai repede

eutanasiati-i mai repede, ce tot taraganati atat, ne mananca de vii atat ziua cat si noaptea, e un adevarat calvar !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7845 secunde