Care este ordinea candidaților pe buletinele de vot, la Constanța

729
1
Care este ordinea candidaților pe buletinele de vot, la Constanța - alegeri-1481292338.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Biroului Electoral Județean (BEJ) Constanța au stabilit, prin tragere la sorți, ordinea competitorilor ce participă la alegerile parlamentare de duminică, 11 decembrie. 


Drept urmare, în județul Constanța, candidații Partidului Social Democrat se vor afla pe prima poziție pe buletinul de vot, fiind urmați de cei ai UDMR. Pe poziția a treia se află PNL, urmat de candidații ALDE. În continuare, ur-mează partidele neparlamentare și alianțele politice. În consecință, pe locul al cincilea în buletinul de vot figurează PRU, urmat de PMP, USR, ANR, PER, PRM și PSR. 


Toate aceste partide sunt urmate de organizațiile cetățenilor aparținând minorităților naționale, respectiv Forumul Democrat al Germanilor din România, Uniunea Democrată Turcă din România, Uniunea Democrată a Slovacilor și Cehilor din România, Uniunea Polonezilor din România, Asociația Mace-donenilor din România, Uniunea Croaților din România, Asociația Italienilor din România - RO.AS.IT, Uniunea Armenilor din România, Asociația Liga Albanezilor din România, Uniunea Bulgară din Banat - România, Uniunea Elenă din România, Uniunea Cul-turală a Rutenilor din România, Comunitatea Rușilor Lipoveni din România, Uniunea Sârbilor din România, Federația Comunităților Evreiești din România și Asociația Partida Romilor "PRO-EUROPA". 


La finalul buletinului de vot, se vor afla candidații independenți. În județul Constanța, candidează doi independenți: Gheorghe Dinu, pentru Camera Deputaților, și Ioan Corneliu Moth, la Senat.


Comentează știrea

DODO
10 decembrie 2016
chiar trebuie ?

sistemul de redistribuire a voturilor nu mi se pare corect ! sa intre cine a fost votat si atit De ce trebuie sa ajungem neaparat la un numar de alesi care oricum este enorm Si alta -milioanele din diaspora au doar doi senatori ,de ce nu pot sa-si trimeata voturile spre circumscriptiile unde vor ? daca pentru presedinte au un cuvint de spus acum mai nimic ( si cam speram in ajutorul lor )

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.212 secunde