PSD, VICTORIE ZDROBITOARE. PNL se face de râs

1911
7
PSD, VICTORIE ZDROBITOARE. PNL se face de râs - maxbbreakingnews-1481483252.jpg

Articole recomandate

Primele date exit-poll arată o victorie categorică a PSD în alegerile parlamentare. Potrivit unui exit poll realizat de IRES la comanda DIGI24, PSD are 45,5% , în timp ce PNL se situează la 20,8%. Clasamentul este urmat de USR cu 9,2%, UDMR – 6,7%, ALDE – 6,3%. PMP nu reușește să treacă pragul, având doar 4,7%.

Un alt exit-poll prezentat de Realitatea TV, PSD are 44,4%, PNL 22%, USR 10%, UDMR 6%, ALDE 5,5%, PMP 4,5%.

Comentează știrea

elena
11 decembrie 2016
pmp

Votați mișcarea poPULAra

ACL(PDL+PNL)
11 decembrie 2016
Alianta DA(PDL+PNL)

romanii e prosti tare si totusi au votat ACL pentru a scapa de comunistii care oricum erau la putere, si ce a facut ACL pentru naivii care au crezut intr o schimbare? pai... au facut ce stiu ei mai bine sa faca....ne a dat la cioc si, drept urmare azi s-au ales cu ciocul pentru ca au venit la vor doar indoctrinatii PSD, satelitii lor fideli... restaurantele sunt pline de pensionari in Constanta, oamenii care detin acele localuri stiu sa faca afaceri cu ROmania... dau un ban dar stau in fata....

Marin
11 decembrie 2016
Alegeri

Popor de rahat,ati avut sansa sa scapati de ciuma rosie dar va place sa stati in saracie si sa pupati hotii si derbedeii in cur!

ACL(PDL+PNL)
11 decembrie 2016
Alianta DA(PDL+PNL)

ma ... in golanii tai din ACL etc partide de nenoriciti care se ingrijesc numai de inavutirea lor proprie...

Răspuns la: Alegeri
Adăugat de : Marin, 11 decembrie 2016
Popor de rahat,ati avut sansa sa scapati de ciuma rosie dar va place sa stati in saracie si sa pupati hotii si derbedeii in cur!
Mine
11 decembrie 2016
Pt marin

Bai desteptule...daca am fost la vot si nu a iesit cine ai vrut tu fac parte dintr un popor de rahat?gandeste te si singur daca poti:partidele trebuiau sa vina cu un pragram cu oameni noi si nu cu lozinca votati cu noi si nu cu psd..departe de mine sa fiu simpatizant cu psd...dar nu..ei au avut sansa sa nu mai promoveze scursuri gen blaga falca basescu si co...adica toti care au condus..esti un alt ciumpalac care este condus si nu poate sa gandeasca pt el...boule ca sa intelegi si tu:daca poporul a votat prost ca nu iti place tie asta e democratia..dar ce sa intelegi tu acum...

MIHAI
11 decembrie 2016
REZULTATE PREVIZIBILE

Judecand dupa primele rezultate , putem trage cateva concluzii . PSD a castigat datorita campaniei lesinate dusa de PNL , a lipsei de cadre si in special a unui lider cu rol de remorcher . Era bun si un buldozer , dar l-a pierdut din cauza DNA . Un important nr de liberali sau pedelisti nemultumiti de unificarea PNL-PDL precum si a lipsei de performante politice ale presedintelui Johanis si premierului Ciolos pe care PNL si l-a asociat prematur , in mod sigur au votat cu PSD . Declaratia dlui Dragnea ca PSD va fi partidul tuturor romanilor si ca va face si va drege , ramane la nivelul demagogiei politicianiste specifice partidelor noastre si in special a PSD . PSD a fost , este si va fi partidul coruptilor si al celor pe care acest partid i-a adus la sapa de lemn . Victoria PSD , duce Romania in urma cu 20 de ani , si in curand vom vedea aceleasi abuzuri din trecut si o Justitie transformata in instrument pesedist . Victoria PSD demonstreaza ca asa zisa dreapta exista in Romania doar cu numele . Vor mai fi si alte consecinte cu efecte pe plan intern si extern de care vom vorbi la timpul respectiv . PNL plateste scump gafele istorice , participarea la USL si fuziunea cu PDL care a vrut sa se ascunda de ochii electoatului față de care a gresit profund , nu prin masurile luate cat pentru ca a tratat cu dispret parerea cetatenilor loviti de soarta , obligandu-i pe cei cu venituri modeste sa plateasca asa zisele efecte ale crizei , in timp ce toti cei bogati sau cu venituri peste medie au fost crutati . Prin unificare si realizarea Marelui PNL , fostul PNL a crezut ca daca va creste nr. membrilor de partid devine cel mai tare din parcare . PNL a gresit ridicandu-l pe Ciolos la rand de mare om politic si salvator al Romaniei . Mult laudatele liste cu " oameni noi " n-a determinat electoratul sa cada pe spate de bucurie , si acum , in urma rezultatului dezastruos pentru liberali , " cei vechi " salta de bucurie si sigur ca zic in sinea lor , ca fara ei , rezultatul nu putea fi altul . Ne referim la Constanta in special , unde niciun veteran in frunte cu Hasotti nu si-a facut simtita prezenta in campanie , lasand toata raspunderea pe seama celor noi , vergili (pardon , virgini ) si neprihaniti . Altul era rezultatul daca de campanie s-ar fi ocupat Hasotti , Manea si Tartarache . Caderea pe toboganul politic al PNL era de asteptat . Liberalismul este de mult in cadere in Europa si nu va mai rezista mult datorita faptului ca s-a transformat in libertinaj . PNL mai are o sansa : sa roage PSD sa se evina la USL , pentru ca ambele partide sa ne fericeasca definitiv , trimitandu-ne in Rai . Mai ramane sa vedem câți liberali vor dezerta din PNL si vor trece cu bagajele (arme nu au ) in tabara adversa unde va incepe curand Marele Ospăț . In mod sigur , Dragnea se va razbuna si asa cum a declarat , va da dusmanilor paine si sare conform Bibliei , dar cu conditia ca acestia sa - si scoata sarea singuri .

Numarul 4
12 decembrie 2016
Calm, ca nu arde

Baieti, daca tot am pierdut, haideti sa pierdem cu demnitate nu ca niste rahati ofticati, mai sunt alte alegeri si in viitor. Felicitari PSD pentru scor (imens) si USR pt cresterea spectaculoasa (fost membru PNL, actual votant USR) .Nu conteaza pe cine ati votat, conteaza ca ATI VOTAT !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4257 secunde