Ce crede Gigi Chiru despre eșecurile lui Nicușor Constantinescu

215

Articole de la același autor

Președintele PDL Constanța, senatorul Gigi Chiru, a făcut o declarație referitoare la acuzația de incompatibilitate adusă de Agenția Națională de Integritate președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, la Congresul PSD și la însemnătatea acestuia pentru Constanța:

"Observ că Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu uită constant că partidul din care ei fac parte este la guvernare. Fără a lua în seamă că Guvernul este condus de Victor Ponta, cei doi răcnesc de fiecare dată că sunt persecutați politic. Starea de incompatibilitate sesizată de ANI a adus în prim-plan încă un episod spastic al unuia dintre cei mai controversați lideri locali PSD, poate așa mai uită lumea de umilirea pe care a suferit-o la dublu în fața lui Oprișan. Poate așa uită constănțenii de retrocedări și de alte ilegalități. Poate așa nu văd cetățenii unde ajung banii de la licitații. Însă, în spatele acestor reacții se află o singură concluzie: apune dinastia Mazăre-Constantinescu. De asemenea, mă îngrijorează faptul că acum șefia regiunii Sud-Est a ajuns la Focșani, la Marian Oprișan. Mă îngrijorează faptul că Focșaniul va fi capitala acestei regiuni chiar dacă și-a dorit Nicușor Constantinescu să fie stăpân peste această parte de țară, oricâți bani publici a cheltuit pentru a realiza acest lucru, PSD centru a transmis un mesaj către constănțeni: Noi nu mai credem în Mazăre și Constantinescu", a spus Chiru. 

El a mai precizat că, din punctul lui de vedere, singurul eveniment de importanță pentru Constanța la acest Congres a fost dovada supremă că Nicușor Constantinescu a căzut în dizgrația șefilor de partid. 

"A pierdut a doua oară consecutiv o competiție, de fiecare dată în fața lui Marian Oprișan. Este un semnal clar pentru constănțeni că gașca de la Constanța, condusă de Mazăre și Constantinescu, este renegată de PSD și că electoratul ar trebui să urmeze un alt drum. Acesta este semnalul de importanță maximă pentru constănțeni. Poate că, în sfârșit, Victor Ponta și-a dat seama cu cine are de-a face. Sper că, într-un final, șeful PSD a realizat că cei doi pe care PSD i-a tolerat, cărora le-a acceptat toate maimuțărelile, concediile prelungite, somnolența, ilegalitățile, procesul retrocedărilor aflat pe rol, îi dau lui Victor Ponta suficiente argumente pentru a se debarasa de ei", a mai spus senatorul Gigi Chiru.

Pe de altă parte, el a declarat că, deși PSD se pregătește să stabilească la Focșani capitala de regiune, PDL va susține ca aceasta să fie la Constanța, deoarece acest județ este cel mai important pol economic din zonă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2599 secunde