Senatorul Gigi Chiru:

"USL Constanța ar trebui să-și ceară scuze în fața constănțenilor"

172
1

Articole de la același autor

Senatorul Gigi Chiru, președintele PDL Constanța, și-a exprimat uimirea referitor la declarațiile pe care unii membri ai USL le-au făcut în legătură cu inițiativele legislative ale deputatului Remus Cernea.

El a spus că a urmărit cu stupoare în ultimele zile războiul declarațiilor declanșat de propunerea deputatului USL de Constanța Remus Cernea privind inițierea unui proiect de lege pentru reglementarea parteneriatului civil între heterosexuali și între persoanele de același sex.

"Recunosc, cel mai mult m-a surprins lupta aprigă aprinsă în USL Constanța cu privire la prioritățile legislative ale domnului Cernea. După ce au defilat alături de el în campania pentru alegerile parlamentare, după ce l-au ajutat să se parașuteze la Constanța, după ce au plantat pomișori în plină iarnă alături de el, știindu-i opiniile și intuindu-i probabil comportamentul, mai-marii USL-ului constănțean se dezic acum de Remus Cernea. Dând vina ba pe Victor Ponta, ba pe alții, nu faceți altceva decât să vă incriminați mai mult. Nu faceți altceva decât să arătați constănțenilor că le-ați vândut pielea ursului din pădure, că le-ați înșelat așteptările. Este tardiv, vă spun, să îl jigniți acum pe domnul Remus Cernea, ale cărui păreri și preferințe, recunosc, nu le împărtășesc", a declarat senatorul Chiru.

El a precizat că nu poate să treacă neobservată neseriozitatea USL-ului atunci când și-a ales candidații care să reprezinte constănțenii în Parlamentul României. Mai mult, acesta le-a sugerat celor de la USL să lase declarațiile belicoase și să le spună constănțenilor ce măsuri a luat USL pentru a le îmbunătăți traiul de zi cu zi.

"Lăsați perdelele de fum și nu vă ascundeți în spatele homosexualilor. Așteptăm măsuri pentru categoriile cu adevărat defavorizate, mai ales la noi, în Constanța, una dintre zonele defavorizate ale țării pentru că nu ați lăsat-o să se dezvolte în afara intereselor voastre. Ce soluții aveți pentru oamenii nevoiași, ce soluții aveți pentru tinerii care doresc să muncească, ce măsuri aplicați pentru a încuraja tinerii care își deschid o afacere, cum rezolvați umilirea pensionarilor la cozile sărăciei sau cum rezolvați problema prețului la gigacalorie? Acestea sunt câteva dintre adevăratele probleme ale constănțenilor. Legat de preocupările rușinoase ale unora pe care i-ați trimis în Parlament aveți datoria să vă cereți scuze în fața constănțenilor", spune Chiru.

Comentează știrea

echidistantul
20 aprilie 2013
ipocrizie

Intrebarile puse de Chiru USL referitoare la oamnii nevoiasi , imbunatatirea traiului , tineri si pensionari , sunt valabile si pentru PDL

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Aprilie 2013
Stire din Politică-Administrație : Cine și cât a cotizat la USL Constanța
Sâmbătă, 06 Aprilie 2013
Stire din Politică-Administrație : "USL e o coaliție complicată"
Pagina a fost generata in 0.592 secunde