Ce face Maria Stavrositu după ce a pierdut alegerile de duminică

2434
21
Ce face Maria Stavrositu după ce  a pierdut alegerile de duminică - mariastavrositu41355328380-1355352163.jpg

Articole de la același autor

Candidatul PP-DD pe Colegiul 4 Senat, deputatul Maria Stavrositu, a pierdut alegerile de duminică cu un procent de 14,24 %, reușind să adune doar 9.071 de voturi, comparativ cu contracandidații ei, Mircea Banias de la USL care a strâns 37.419 voturi și Gigi Chiru de la ARD care a adunat 15.369 voturi.

Întrebată ce va face în continuare deoarece a pierdut mandatul de parlamentar, Maria Stavrositu a declarat că, deocamdată se odihnește, însă va activa în continuare în viața publică. "Doresc să profit de ocazie și să mulțumesc public tuturor celor care au avut încredere în mine și în proiectele mele. De asemenea, doresc să mulțumesc echipei mele de campanie, oameni care înseamnă foarte mult pentru mine. Referitor la întrebare, vă pot spune că, deocamdată, mă odihnesc, însă voi activa în continuare în viața publică și voi fi o voce importantă, însă nu neapărat în politică", a declarat Maria Stavrositu.

Întrebată dacă va rămâne în PP-DD, Maria Stavrositu a spus că legătura ei cu acest partid a fost doar un parteneriat legat de alegerile parlamentare care s-au încheiat. "Legătura mea cu PP-DD a fost doar un parteneriat pentru alegerile parlamentare. În privința rezultatelor de la alegerile de duminică, eu am sperat să pot să-i conving pe constănțeni să voteze candidați și nu partide și am reușit, dar într-o mică măsură", a mai declarat fostul deputat.

Maria Stavrositu a intrat în Parlamentul României în anul 2008 ca deputat ales pe Colegiul 10 din Constanța din partea PDL. Timp de patru ani a fost unul dintre cei mai activi parlamentari de Constanța. Pe parcursul celor patru ani de mandat, ea s-a axat pe trei direcții. Mai exact, pe întâlnirile cu cetățenii din Colegiul 10, pe activitatea din Parlamentul României și pe cea din Adunarea Parlamentară a Consi-liului Europei (APCE), loc unde a reprezentat România cu cinste deoarece a inițiat multe proiecte.

Revenind la munca sa pe plan local, de multe ori, întâlnirile cu oamenii din Coelgiul 10 și problemele pe care aceștia le întâmpinau au făcut-o pe Maria Stavrositu să ia cuvântul prin declarații politice și interpelări susținute de la tribuna Parlamentului în speranța că viața oamenilor se va schimba în bine. Cu toate acestea, perioada de criză nu a ajutat-o foarte mult. Din contră, măsurile pe care le-a luat partidul din care făcea parte s-au întors ca un bumerang împotriva celor care așteptau o mână salvatoare.

După căderea Guvernului Boc, deși curtată de alte partide, Maria Stavrositu nu a acceptat să trădeze și a preferat să rămână alături de PDL "la bine și la greu". Totuși, desele dispute avute cu șefii de partid, i-au adus numai probleme. Așa se face că, deși directiva partidului era ca actualii parlamentari să candideze pentru un nou mandat acolo unde au fost aleși în 2008, nu a fost valabilă și pentru Maria Stavrositu. Concret, ea nu a mai primit girul organizației constănțene de a mai candida pentru un nou mandat. În aceste condiții, Maria Sta-vrositu a luat decizia de a intra în competiție pentru un nou mandat sub sigla Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), considerând că oamenii vor aprecia mai mult omul și nu partidul din care face parte acesta.


Comentează știrea

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
elector
12 decembrie 2012
redistribuita

Mai Carmen ...mai,in 2008 dna Stavrositu a obtinut 35,o7%din voturile valabil exprimate...adica locul al doilea!Primul loc a apartinut si atunci,ca si acum de fapt,PSD-ului,reprezentata de dna conf.univ.dr.Mariana Cojoc,cu 45,14% ....Dna Stavrositu a fost desemnata apoi deputat prin REDISTRIBUIRE!E tare greu sa spuneti adevarul?

Plimbaret
12 decembrie 2012
Plimbareata

Apreciem omul, nu traseismul politic. In termeni absoluti ai scazut mult in ochii electoratului; cam 9500 de voturi in 2008 (din 70.000 potentiali votanti); in 2012 ai obtinut 9000 de voturi (160.000 potentiali votanti). Ce zici, e bine, e rau?

Răspuns la: redistribuita
Adăugat de : elector, 12 decembrie 2012
Mai Carmen ...mai,in 2008 dna Stavrositu a obtinut 35,o7%din voturile valabil exprimate...adica locul al doilea!Primul loc a apartinut si atunci,ca...
mirela
13 decembrie 2012
mare greseala

Acum , serios ! Constanta a pierdut un om valoros care merita sa fie in Parlamentul Romaniei. Punct !

mr.Anaconda
13 decembrie 2012
PENTRU MIRELA

Te rog sa nu uiti ca acea persoana a votat tot ce a dictat cei din PDL. Atentie la votul cu pensionarii si alte grozavii date de cei din PDL. Majoritatea nu a votat neparat sigla partidului. Sa votat caderea celor care ne-a dus la disperare, iar madam Stavrositu a primit ce merita.

Hanibal
13 decembrie 2012
merita sa castige

Dna Stavrositu a cazut victima propriei sale atitudini fata de Chiru si acolitii acestuia.Desi a avut motive si dovezi suficiente,nu a vrut sa foloseasca aceleasi metode necolegiale si ostile impotriva acestora.Nu a fost exigenta cu membrii Biroului municipal,nulitati notorii,nu i-a tras la raspundere si voit sau nu,s-a lasat influentata de o gasca de lingusitori care veneau la sedinte doar ca sa se afle in treaba.Nu a stiut sa foloseasca si n-a acordat incredere celor care au vrut sa faca treaba,ca dl Ciuca de ex.Desi avea argumente solide,bazate pe fapte,nu a luptat deschis cu cei de la judet care au sabotat permanent organizatia municipala,asa cum au procedat Chiru,Constantin,Chirila si ceilalti pseudo-pedelisti.Dna Stavrositu nu a vrut sa puna la treaba organizatiile interne,acceptand ca in fruntea acestora sa fie '' alese " persoane care veneau la sediul organizatiei doar in vizita.Un politician trebuie sa fie agresiv atunci cand are colegi de talia celor pomeniti mai sus si sa aplice ideile lui Machiaveli..Chirila n-a avut onoarea de a refuza interimatul la functia de presedinte al organizatiei municipale.S-a lacomit si a lovit in colega sa.Pentru politica romaneasca,alegerea lui Chiru si altora de teapa lui in Parlament si eliminarea unora ca dna Stavrositu,este o mare pierdere.Dna Stavrositu are puterea sa treaca si peste acest moment dureros.Stie sa lupte,are pregatirea necesara.Sa nu se lase doborata de atacurile murdare ale unora si sa tina cont de vorbele poetului: "La fel si-n viata...Uneori - Daca te urci sau te cobori - Cu-aceeasi ura te privesc ai tai,C-asa suntem cu totii-Oamnei rai !...Si-oricare-ar fi cel care urca-Dusmani sau prieteni-Toti il spurca...Iar cand,intamplator coboara,Toti il omoara !.. Mirela are dreptate.

GOGU
13 decembrie 2012
ALEGERE PROASTA

Cu 9000 de voturi pe colegiul tau intrai fara probleme.Daca ai vrut sa le arati lui Banias si lui Chiru cine esti,ai luat-o in freza.Acum plangi la pieptul lui Slabu.Sincer.mie unul nu-mi pare rau.

edy
13 decembrie 2012
dna stavrositu

hai lasati-o mai moale...pana la urma de unde a aparut si asta, ce a facut ea notabil si cine a luat-o in serios? mai mir ca a obtinut si 9000 de voturi. probabil rudele ei au votat-o :-)))

Alegator
13 decembrie 2012
Anaconda are dreptate

Oamenii au sanctionat persoana si nu partidul, care oricum este o anexa a PDL, prin care s-a aruncat cu praf in ochii alegatorilor naivi. Toata clica basista, desi a incercat sa-si schimbe blana, a fost aspru sanctionata de multimea adusa la sapa de lemn de catre acestia. Hanibal este un baiat istet, dar teoretician, iar avand in vedere ca deplange pierderea puterii de catre ciuma portocalie, cred ca este un profitor al regimului de trista amintire

Mine
13 decembrie 2012
Gramatica

Am vorbit cu parlamentarii constanteni sa initieze o lege prin care semianalfabetilor sa le fie luat dreptul la vot , deoarece acestia sunt incompetenti. Prin votul lor aduc prejudicii cetatenilor !

Răspuns la: PENTRU MIRELA
Adăugat de : mr.Anaconda, 13 decembrie 2012
Te rog sa nu uiti ca acea persoana a votat tot ce a dictat cei din PDL. Atentie la votul cu pensionarii si alte grozavii date de cei din PDL...
??????????
13 decembrie 2012
ACUM

FEAT-AL PAPU LA CRATITA CU TINE ACOLO ITI ESTE LOCUL, STAI NAIBII ACASA SI EDUCATI COPII CA SUNT DEZASTRU, AU PIERDUT CEI 7 ANI DE ACASA CUM SE SPUNE LA NOI LA ROMANI. EU IN LOCUL TAU NU AS IESI DIN CASA.....

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.463 secunde