Ce s-a discutat la ședința ordinară din luna iunie la Medgidia

97

Articole de la același autor

La Primăria Municipiului Medgidia, a avut loc ieri, 26 iunie 2013,  începând cu orele 18.00, ședința ordinară a  Consiliului Local . Pe ordinea de zi au fost înscrise 19 proiecte de hotărâre. Printre altele, s-a votat proiectul de hotărâre privind "Aprobarea solicitării Asociației de Dezvoltare Intercomunitară "Apă – Canal Constanța" privind extinderea strategiei de tarifare pentru operatorul S.C RAJA SA Constanța. Strategia de tarifare presupune ajustări în fiecare an ale tarifelor, la data de 1 ianuarie atât cu inflația cumulată pe ultimul an, cât și în termeni reali. Această strategie de tarifare pentru 2014-2020 face parte din Contractul de Delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare.




Un alt punct al ordinei de zi l-a reprezentat, proiectul de hotărâre privind "Aprobarea Rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipiului Medgidia, pentru anul 2013". Propunerea a avut în vedere necesitatea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia ca urmare a diminuării fondurilor alocate de către CJAS Constanța precum și a fondurilor alocate de către DSPJ Constanța, a fondurilor alocate pentru donații precum și majorarea fondurilor alocate  de către DSPJ Constanța a fondurilor la venituri din concesiuni  și închirieri.
De asemenea, s-a votat și proiectul de hotărâre privind "Aprobarea rectificării bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Medgidia pe anul 2013". Astfel la capitolul venituri cât și la cheltuieli –secțiunea de funcționare  este în sumă de 123.414 lei,  iar la secțiunea de dezvoltare suma este de 10.000 lei.


Un alt punct al ordinei de zi, l-a reprezentat proiectul de hotărâre privind  "Aprobarea strategiei locale de alimentare cu energie termică 2013-2020 în Municipiul Medgidia". Propunerea a avut în vedere necesitatea actualizării Strategiei locale de alimentare cu energie termică, la fiecare 6 ani, pentru un orizont de timp de minimum 10 ani, în conformitate cu prevederile Regulamentului privind implementarea programului "Termoficare 2006 - 2015 căldură și confort" componenta de reabilitare a sistemului centralizat de alimentare cu energie termică.


Celelalte puncte de pe ordinea de zi au vizat, concesionări și vânzări prin licitație publică. La capitolul doi al ședinței ordinare a fost analizat raportul privind starea economică, socială și de mediu a municipalității Medgidia în anul 2012. Întreaga activitate desfășurată de aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Medgidia și de serviciile publice aflate în subordinea Consiliului Local Medgidia, a avut la bază aplicarea hotărârilor consiliului local, a dispozițiilor primarului cu respectarea obligațiilor și atribuțiile stabilite de actele normative în vigoare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2357 secunde