Codul de conduită al PSD, sancțiuni pentru corupți

123
1
Codul de conduită al PSD, sancțiuni pentru corupți - coduldeconduitaalpsdliviudragnea-1446224659.jpg

Articole de la același autor

Codul de etică și conduită al PSD a fost prezentat, vineri, de Liviu Dragnea în ședința Comitetului Executiv Național, în proiectul propus fiind prevăzute sancțiuni pentru social-democrații acuzați sau con-damnați pentru fapte de corupție, cu men-țiunea că aplicarea acestora nu va fi automată, ci decisă individual, de către conducerea PSD.


Potrivit proiectului de Cod, prezentat vineri de Liviu Dragnea în ședința CExN, precum și public, noile sancțiuni se pot aplica membrilor împotriva cărora este pusă în mișcare acțiunea penală, este începută urmărirea penală, este dispusă arestarea preventivă sau care sunt trimiși în judecată, condamnați în primă instanță sau condamnați definitiv cu executare pentru fapte de corupție.


Codul de conduită nu prevede sancțiuni diferențiate pentru aceste noi elemente de integritate prevăzute în obligațiile membrilor PSD, deciziile urmând a fi luate la nivel județean sau central de către instituțiile abi-litate ale PSD.


Astfel, sancțiunile ce pot fi aplicate sunt retragerea sprijinului politic, suspendarea din funcția politică, suspendarea din calitatea de membru de partid și excluderea din partid. 


Comentează știrea

Gelu
2 noiembrie 2015
Codul Hotilor din PSD

Infractorilor din PSD cat mai prostiti si santajati cetateni aceestei tari,amagiti si prostiti o natiune,cum vor muschi vostri si fraeri va cred si bat din palme.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Liviu Dragnea a făcut anunțul!
Pagina a fost generata in 3.2739 secunde