Concursul de director la Muzeul de Istorie, amânat! Care a fost motivul

322
2
Concursul de director la Muzeul de Istorie, amânat! Care a fost motivul - cjc-1475166203.jpg

Articole de la același autor

Consilierii județeni s-au reunit, ieri, în cadrul ședinței ordinare a lunii septembrie, pe ordinea de zi fiind 27 de proiecte de hotărâri și alte cinci pe ordinea suplimentară. Dintre acestea, aleșii județeni au retras două, din diverse motive. 


Astfel, cel care viza atribuirea licenței de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse speciale regulate solicitată de operatorul de transport CDI Transport Intern și Internațional SRL a fost retras pe motiv că există reclamații la adresa acestei societăți. 


Concret, reprezentanții firmei doresc să efectueze curse pe traseele Con-stanța - Cernavodă și Medgidia - Cerna-vodă. Cererea a fost depusă la data de 16 august 2016. Conform documentelor, deplasările urmează să fie efectuate cu autovehicule ce au capacitatea cuprinsă între 16 și 55 de locuri. În acest context, ceilalți operatori au depus o sesizare la CJC, prin care cer verificarea firmei CDI Transport Intern și Internațional SRL, despre care se spune că deja funcțio-nează, dar nu respectă stațiile prevăzute în licență. 


"Am primit sesizări că opresc în toate stațiile, iar celelalte firme sunt amenințate că vor rămâne fără clienți. Vom face verificări să vedem care este situația și, drept urmare, proiectul va fi retras de pe ordinea de zi", a transmis președintele CJC, Horia Țuțuianu. 
Cel de-al doilea proiect retras viza aprobarea caietului de obiective pentru concursul de proiecte de management și a Comisiei de concurs de proiecte de management, la Muzeul de Istorie Națio-nală și Arheologie Constanța. 


"La acest proiect, președintele comisiei, Magdalena Tiță, s-a retras, astfel că suntem nevoiți să amânăm concursul, iar proiectul să fie retras", a spus Țuțuianu. 


Pe de altă parte, în cadrul ședinței a fost aprobat proiectul care viza încetarea mandatului de consilier județean al lui Lucian Lungoci și desemnarea de PSD a unui alt membru, în persoana Ionelei Lokman care a și depus, ieri, jurământul de credință. Reamintim că, luna trecută, Lucian Lungoci și-a dat demisia, deoarece a fost ales administrator special al RAJDP. 


În cadrul întâlnirii, au mai fost aprobate proiectele care făceau referire la transmiterea oboarelor din Negru Vodă, Cobadin și General Scărișoreanu, proprietate publică a județului Constanța, din admi-nistrarea Consiliului Județean Constanța, în administrarea primăriilor locale. 


Totodată, au fost acordate două licențe unei firme ce va efectua transporturi pe traseele Tuzla - Agigea și Constanța - Agigea. Practic, este vorba despre asigurarea transpor-tului angajaților de la SC Selgros Cash & Carry SRL. Firma care a obținut licențele de traseu este SC Marcon Star SRL, operatorul având contract înche-iat cu SC Selgros Cash&Carry SRL până la data de 31 decembrie 2017. 


În altă ordine de idei, consilierii județeni au votat ca Marian Iordache să fie reprezentantul CJC în cadrul Adunării Generale a Asociației "Euroregiunea Marea Neagră", iar Horia Țuțuianu să reprezinte CJC la Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Sud-Est pentru Situații de Urgență. 


În plus, Ramona Petcu, propunerea PSD, a fost aleasă să reprezinte CJC în cadrul Adunării Generale a Acționarilor Societății Naționale "Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu-Con-stanța SA". 


Comentează știrea

Giornalizd.
30 septembrie 2016
Motiv, motive.

Si totusi, pentru informare deontologica, nu se arata care a fost motivul pentru care "La acest proiect, președintele comisiei, Magdalena Tiță, s-a retras". In lipsa acestuia, restul e gargara.

Muitoru' de Mocani
7 octombrie 2016
Spargem grase

"Despre Milano se spune ca este capitala modei si chiar asa este ! Cand am fost data trecuta, toata atentia mea s-a indreptat spre obiectivele turistice si nu am avut timp sa ma uit cu atentie la felul in care se imbraca milanezii. Nici nu stiti cat este de placut sa te plimbi pe strazi sau sa stai la o terasa si sa admiri eleganta de care dau dovada atat femeile cat si barbatii din Milano..." Mai gretoaso care te imbraci in uniforme si fara pic de ordine - Carmen Mocanu, si cu p i z d o i u l ala cat caldarea care se vede in mulaciunile oribile puse pe coapsele tale uriase, capitala modei este PARIS! Analfabeto facuta ziarista la apelul de seara, PARIS, t'as tout compris? Milano este ococalareala-tiganeala ca in Rromanistan, etalonul pt gretoase cu 👖 jeans mulati si jachete denim in acelasi timp😂😂😂😂🙈🖕🖕. Pune dracu' mana si scrie despre plictiselile tale cu politica locala, lasa eleganta in Franta si in alte orase chic din lume. Puie FUTALIA🇮🇹🖕, Puie MOCANU🖕🖕🖕!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2073 secunde