Consilierii locali, convocați la ședință. Aleșii vor stabili prețul gigacaloriei

334
Consilierii locali, convocați la ședință. Aleșii vor stabili prețul gigacaloriei - fondsedintaconsiliullocalmunicip-1509026614.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, i-a convocat pe consilierii locali la ședința ordinară a lunii octombrie.  va avea loc, marți, 31 octombrie, de la ora 12.00, în sala "Remus Opreanu" a Palatului Administrativ.


Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte de hotărâre, printre acestea fiind și cel care vizează stabilirea prețului local pentru populație al energiei termice în sezonul rece 2017-2018, în municipiul Constanța. De asemenea, aleșii vor trebui să stabilească valoarea tranșei tichetelor valorice pentru anul 2018, dar și numărul și cuantumul burselor aferente semestrului I al anului școlar 2017-2018 pentru elevii din învățământul preuniversitar de stat. 


Un alt proiect vizează alocarea unei sume din bugetul local pentru premierea sportivilor constănțeni și a antrenorilor principali constănțeni din cadrul Clubului Sportiv "Farul" Constanța și de la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" Constanța care au obținut performanțe deosebite la competițiile internaționale oficiale din prima parte a anului 2017. 


În cadrul ședinței, aleșii vor trebui să stabilească și organizarea Consiliului de administrație al Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța, al Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice Constanța și al SC Ecosal SRL Constanța.


Totodată, pe ordinea de zi se mai află și proiectul privind aprobarea funcționării adăpostului pentru situații de urgență în perioada sezonului rece, în incinta clubului pentru pensionari din Constanța, șos. Mangaliei nr. 86A.


Nici cei care își neglijează proprietațile nu au fost uitați, astfel că reprezentanții Consiliului Local Constanța au decis ca aceștia să plătească impozite mai mari. Drept urmare, pe ordinea de zi se află trei proiecte prin care se va majora cu 500% impozitul pe clădiri. Unul face referire la clădirea situată în municipiul Constanța, B-dul 1 Mai nr. 75, proprietatea lui Cristian Tudoran, Alexandru Velicu și Elena Velicu, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită. Cel de-al doilea proiect vizează clădirea situată în municipiul Constanța, str. Panait Moșoiu nr. 3, proprietatea lui Gheorghe Despina, iar al treilea proiect face referire la clădirea situată în municipiul Constanța, str. Spiru Haret nr. 23, proprietatea lui Marian Porumbă și Petra Isabela Porumbă.


Alte proiecte fac referire la încheierea unor contracte de consultanță/asistență/reprezentare juridică în vederea apărării intereselor municipiului Constanța prin primar, primarului municipiului Constanța, ale Consiliului local al municipiului Constanța, precum și ale Comisiei locale de aplicare a Legii nr. 18/1991 în fața instanțelor de judecată, având ca obiect legile proprietății, contestații la executare și alte acțiuni similare obiectului contractului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3471 secunde