Consilierii locali din municipiul Constanţa, convocaţi în şedinţă extraordinară

902
Consilierii locali din municipiul Constanţa, convocaţi în şedinţă extraordinară - sedinta11709217964-1720615230.jpg

Articole de la același autor

Aleşii locali din municipiul Constanţa au fost convocaţi în şedinţă extraordinară de îndată pentru joi, 11 iulie, cu începere de la ora 13:00. Pe ordinea de zi se află două proiecte de hotărâre care urmează să fie analizate şi apoi votate de către aceştia. Iată care sunt proiectele:

1. Proiect de hotărâre nr. 282/2024 privind aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Construire unitate de producere a energiei electrice din surse solare la Termocentrale Constanța S.R.L”;

iniţiator: primar Vergil Chiţac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 şi nr. 5

2. Proiect de hotărâre nr. 283/2024 privind aprobarea proiectului „Construire unitate de producere a energiei electrice din surse solare la Termocentrale Constanța S.R.L.” în vederea depunerii în cadrul Fondului pentru modernizare, Programul-cheie 1: Surse regenerabile de energie și stocarea energiei; Sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsum.

iniţiator: primar Vergil Chiţac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 şi nr. 5Şedinţa va avea loc în format videoconferinţă prin intermediul unei platforme online.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3804 secunde