Cristian Preda spune că înfrângerea e efectul dezbinărilor din PDL

189
1
Europarlamentarul PDL Cristian Preda susține că înfrângerea în alegeri este efectul dezbinărilor din PDL, care au făcut ca o parte dintre primarii aleși în iunie să nu se angajeze alături de candidații din decembrie.

"După publicarea primelor rezultate, se pare că am pierdut mai rău decât ne-am așteptat. La cald, trei scurte explicații. Înfrângerea e efectul dezbinărilor din PDL, care au făcut, de pildă, ca o parte dintre primarii aleși în iunie să nu se angajeze alături de candidații din decembrie. E, de asemenea, efectul unei auto-amăgiri, care ne-a împins să credem că alegătorii vor trece cu vederea atât consecințele nefaste ale politicii de austeritate, cât și calitatea îndoielnică a unor candidaturi improvizate. E, în fine, efectul incapacității ARD de a converti opoziția față de suspendarea lui Traian Băsescu într-un proiect de guvernare. Mai simplu spus: ARD a reușit boicotul, nu și scrutinul", spune Cristian Preda.

Comentează știrea

Andrei
11 decembrie 2012
Gresit!

Ei stiu ca nu dezbinarea,ci rapacitatea si rautatea extrema,hotia si aroganta fara limite,ghiolbania si nesimtirea,au dus la razbunarea electoratului.Nici acum nu vor sa recunoasca evidenta faptului ca au fost doar banditi,ca daca tara nu ar fi fost deloc condusa in ultimii patru ani,precis nu aveam atatea pierderi ca sub conducerea de groaza a pedeleilor basisti!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Ianuarie 2012
Stire din Politică-Administrație : "PDL va face mutarea semnificativă"
Pagina a fost generata in 0.3857 secunde