Cu ce se ocupă și ce averi au consilierii PP-DD Constanța

2041
13
Cu ce se ocupă și ce averi au consilierii PP-DD Constanța - conferintappdd6-1341516164.jpg

Articole de la același autor


Înființat cu acte în regulă cu doar câteva luni înainte de alegerile locale, Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) a câștigat, imediat, simpatia celor care prin votul lor decid cine să-i reprezinte pe plan local sau județean. 


În urma scrutinului din 10 iunie, alegătorii constănțeni au decis ca, pe lângă cei de la alte partide, din administrația locală să facă parte și membri ai Partidului Poporului Dan Diaconescu.
În urma numărării voturilor, PP-DD a câștigat în Consiliul Local Municipal Constanța trei mandate de consilieri. Ele vor fi reprezentate de Mihai Valentin Șurghie, Gabriel Candindatu și Perodin Dede.
În ceea ce privește Consiliul Județean Constanța, și aici PP-DD a câștigat tot trei mandate, ele fiind reprezentate de Gheorghe Slabu, Ion Radu și Alexandru Gabriel Mascaș.
Campania începută de "Cuget Liber", prin care sunt făcute publice declarațiile de avere ale celor trimiși să ne reprezinte în consiliile locale sau județene, continuă cu averile celor de la PP-DD.

Consilierul local Mihai Valentin Șurghie este director general la SC "Structuri din Oțel" SRL. Potrivit declarației sale de avere, deține în proprietate două terenuri intravilane, unul cu o suprafață de 2.000 mp și altul de 5.000 mp. Totodată, mai are trei terenuri agricole situate în Vrancea, toate cumpărate în anul 2008, cu o suprafață de câte 5.000 mp fiecare. El mai are un apartament dobândit în anul 1992, precum și două macarale "Telemac HT 12,5".
În ceea ce privește economiile, Șurghie deține două conturi, ambele deschise în anul 2008, fiecare cu câte 55.000 lei. De asemenea, tot la acest capitol, mai are și două certificate de acționar la CONVEX SA, cu o valoare de câte 100 lei fiecare. În domeniul investițiilor, consilierul declară mai multe părți sociale la SC "Structuri de Oțel", la "Metal Construct" SRL, la "Sidex", precum și la "Laborator Sidex".
La capitolul datorii, Șurghie a declarat două credite contractate în anul 2007. Mai exact, un credit în valoare de 2.500.000 de euro și un altul de 3 milioane de euro. Cu toate acestea, ambele credite au fost deja achitate cu puțin timp înainte de alegeri, mai exact în luna mai a acestui an.
Cel de-al doilea consilier local de la PP-DD, Gabriel Candindatu, este administrator de fermă. El deține în proprietate 15 hectare de teren agricol, un spațiu de producție cu o suprafață de 800 mp, un apartament în Constanța și un autoturism Ford.
Consilierul local Perodin Dede este unul din cei mai cunoscuți sindicaliști din Constanța. Mai exact, el este președinte de sindicat la Șantierul Naval Constanța (SNC). După cum a declarat în momentul în care și-a depus candidatura pentru această funcție, el este proprietarul a două terenuri agricole, unul cu o suprafață de 2.500 mp și altul de 2,2 hectare.
Perodin Dede mai deține un apartament cu o suprafață de 50 mp în Constanța, dobândit în anul 1982. Pe lângă acesta, mai are o casă de locuit cu o suprafață de 150 mp cumpărată în anul 2008. Totodată, el mai are un card la BRD cu o valoare de 12.000 lei.

Unul din cei mai cunoscuți oameni de afaceri de pe plan local este Gheorghe Slabu, președintele Organizației Județene a PP-DD Constanța. La scrutinul din 10 iunie, el a fost ales consilier județean.
Manager la mai multe firme, Gheorghe Slabu are două case, una moștenită, alta cumpărată împreună cu soția. Totodată, deține un spațiu comercial, două autoturisme (Opel Frontera și Lexus) și bijuterii în valoare de 5.000 de euro. La capitolul datorii, Slabu a declarat două credite, unul în valoare de 200.000 de euro, altul de 40.000 euro. Ele au fost contractate în anul 2007 și sunt scadente în 2020.
Cel de-al doilea consilier județean de la PP-DD este Ion Radu. Tehnician de profesie și prim-vicepreședinte al PP-DD Constanța, el este proprietarul unui teren intravilan de 1.280 mp. Ion Radu mai are o casă de locuit dobândită în anul 1993 și un autoturism Hyundai fabricat în 2006. Și, pentru că anul 2007 a fost anul creditelor în România, nici Ion Radu nu a ratat acest moment. Mai exact, el a luat un credit în valoare de 31.000 lei pe care trebuie să-l achite până în 2017.
Ultimul consilier județean de la PP-DD este fostul preot Alexandru Gabriel Mascaș, actualmente președinte al Fundației Ortodoxia Europeană.
Potrivit declarației sale de avere, deține un teren în Cernavodă, dobândit în anul 2005, un apartament de 87 mp și o casă de locuit, ambele locuințe fiind situate în Cernavodă. Totodată, Mascaș mai este proprietarul unui autoturism Volkswagen și al unei motociclete Harley.



Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
...
6 iulie 2012
...

să-mi spună și mie cineva cum și de la ce bancă pot lua un credit de 200.000 euro, la vârsta de, să zicem, 55 ani, cu termen scadent în 2020, adică atunci când voi avea aproape 80 ani. Menționez și faptul că am ceva probleme de sănătate...

rusu
6 iulie 2012
pt.Slabu

stiti care-i ocupatia principala a lui Gica Slabu?jocurile de barbut,poker si table,pe bani bineinteles.oh ce oameni ne conduc...

mihai
6 iulie 2012
consilierii PP-DD

Despre averea lui DEDE PERODIN de ce nu scrieti?

Luka
6 iulie 2012
averea lui Dede

Este trecuta si averea "oficiala" a lui Dede, pe la jumatatea articolului, succint si fara detalii. Dar Cuget Liber si SNC au acelasi patron, asa ca nu va asteptati la mai mult.

Răspuns la: consilierii PP-DD
Adăugat de : mihai, 6 iulie 2012
Despre averea lui DEDE PERODIN de ce nu scrieti?
gica
6 iulie 2012
alo redactia!

de ce nu scrieti despre averea lui dede perodin???? pentru ca-i din snc? toti merg la furat....

luka
6 iulie 2012
lider sindicat pe naiba

era de asteptat sa nu scrie de tatarul ala! ce naiba sa stie toata lumea cat ii da patronul sa taca din gura

ion
6 iulie 2012
la furat

numai oameni corupoti si cu vicii dar in ziua de azi toata lumea e cu gandu la furat. refaceti flota!

Luka
6 iulie 2012
alesii nostri

Toti sunt la fel... De exemplu Dede: este liderul sindical din SNC, in realitate o unealta a patronatului, cu un intelect la limita handicapului, numai potrivit pentru manipularea maselor de muncitori creduli, speriati de concediere. Halal lider sindical... Si implicit, halal consilier...

Răspuns la: pt.Slabu
Adăugat de : rusu, 6 iulie 2012
stiti care-i ocupatia principala a lui Gica Slabu?jocurile de barbut,poker si table,pe bani bineinteles.oh ce oameni ne conduc...
alex
6 iulie 2012
perodine

La Chur Perodine! in curte nu mai iesi

robert
6 iulie 2012
perodine

foarte bun raspunsunl; perodine iti vine vremea sa nu mai tragi doar ptr tine. de unde are asta terenurile de 2500 mp si 2,2 hectare. daca pe card are asa putin. s-a dus sa fura sa-si ia mai multe . ba redacita vrem mai mult pe averea sindicalistului. nu vrem un alt mitrea de constanta! la vale cu el!

Răspuns la: alesii nostri
Adăugat de : Luka, 6 iulie 2012
Toti sunt la fel... De exemplu Dede: este liderul sindical din SNC, in realitate o unealta a patronatului, cu un intelect la limita handicapului...
13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.548 secunde