Deputatul Bogdan Huţucă: „Avem misiunea de a continua investițiile majore”

680
Deputatul Bogdan Huţucă: „Avem misiunea de a continua investițiile majore” - x-bogdan-hutucabun-1704977365.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huţucă, a transmis că anul nou aduce în față numeroase provocări, iar alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale vor veni cu perturbări semnificative în peisajul politic.

„Campaniile electorale par a avea potențialul de a antagoniza societatea noastră și de a împrăștia un venin profund în inimile românilor. PNL va trebui să rămână un partid echilibrat, fără să cadă în capcana extremiștilor. Din acest motiv, am sugerat colegilor mei din PNL Constanța să continue eforturile în ceea ce privește accesarea de noi fonduri și implementarea cu succes a proiectelor asumate. În plus, va trebui să acorde o atenție deosebită săgeților otrăvitoare ale adversarilor politici, pe care vor trebui sa le evite”, a spus Bogdan Huţucă.

El a precizat că, la nivel local, obiectivele sunt clare.

„Avem misiunea de a continua investițiile majore, indiferent de intensitatea și tonul populist cu care pot ataca cei care se prezintă ca fiind salvatori (aghesmuiți) miraculoși peste noapte. Dezvoltarea și bunăstarea județului Constanța depind, în mare măsură, de hotărârea noastră de a face alegeri responsabile și de a ne concentra asupra proiectelor care aduc beneficii reale pentru fiecare. România nu duce lipsă de eroi închipuiți, ci de oameni curajoși, asumați și de acțiune”, a mai adăugat preşedintele PNL Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5004 secunde