Deputatul Constantin Chirilă a dat startul la "luna plantării arborilor"

334

Articole de la același autor

Deputatul constănțean Constantin Chirilă, membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice a Camerei Deputaților, a participat la deschiderea oficială a "Lunii Plantării Arborilor" în cadrul Campaniei de Împăduriri Primăvara 2012.
La eveniment, au mai participat și deputatul Adrian Rădulescu, președintele Comisiei parlamentare de agricultură, Ion Tabugan, vicepreședintele aceleiași comisii, deputatul Tinel Gheorghe, Cristian Apostol, secretar de stat în Ministerul Mediului și Pădurilor, Valerian Solovastru, directorul general al Regiei Naționale a Pădurilor, Dan Cornel Baranga, prefectul județului Ilfov, și Dumitru Vasile, viceprimarul comunei Snagov.
Locul de desfășurare al acțiunii de plantare a arborilor a fost șantierul de împădurire Gruica, din cadrul Ocolului Silvic Snagov.
"Este o acțiune prin care se urmărește promovarea asigurării integrității și extinderea suprafețelor acoperite cu pădure, obiective prioritare în regenerarea zonelor în care masa lemnoasă a fost recoltată", a spus Constantin Chirilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0767 secunde