Deputatul Zanfir Iorguș acordă consultanță și asistență socială persoanelor defavorizate

350
Deputatul Zanfir Iorguș acordă consultanță și asistență socială persoanelor defavorizate - pdlzanfiriorgus15091317835036131-1333050741.jpg
Deputatul Zanfir Iorguș, prin cabinetul parlamentar al Colegiului 5, împreună cu mai multe ONG-uri și societatea civilă din Mangalia, au lansat, ieri, programul "Consultanță și asistență socială pentru categoriile defavorizate".

Printre altele, proiectul își propune diminuarea abandonului școlar și integrarea socială a familiilor fără posibilități materiale. În acest sens, se vor deschide opt centre în toate zonele din municipiul Mangalia. Acestea vor asigura, lunar, sprijinirea familiilor defavorizate cu îmbrăcăminte, alimente și rechizite școlare. Fondurile pentru implementarea proiectului provin, pentru început, din solidaritatea și voluntariatul unor persoane cu suflet mare.

"Ca primar, am inițiat înființarea primei cantine sociale din județul Constanța, unde peste 500 de persoane au beneficiat de o masă caldă. În aceste birouri de consultanță și asistență socială, persoanele ce constituie grupul-țintă al programului vor solicita sprijinul și o echipă de voluntari le va rezolva problema la domiciliu, fără a mai fi nevoie să fie umiliți și ținuți la cozi interminabile", a afirmat deputatul Zanfir Iorguș. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3256 secunde