Deputatul Robert Turcescu:

"Domnule ministru, suplimentați bugetul Urgenței de la Spitalul Județean Constanța"

135
Deputatul PMP de Constanța, Robert Turcescu, i-a solicitat public, ieri, în plenul Camerei Deputaților, ministrului Sănătății, Florian Bodog, să suplimenteze bugetul pentru Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța. 


Potrivit parlamentarului, unitatea medicală se confruntă cu disfunc-ționalități majore în desfășurarea activității, cu repercusiuni grave asupra calității actului medical și a stării de sănătate a pacienților, din cauza bugetului subdimensionat aprobat în 2017 pentru Titlul II - cheltuieli materiale - 6.491 mii lei, respectiv 54,09% din bugetul solicitat și puțin peste 60% din bugetul pe anul trecut.


"Domnule ministru, faceți ceva pentru această unitate medicală! Faceți ceva urgent! Suplimentați bugetul Unității de Primire Urgențe a Spitalului Clinic de Urgență Sfântul Apostol Andrei" Constanța, pentru că altfel ne vom trezi în mijlocul verii că mii de oameni care vin pe litoral și au urgențe medicale nu vor avea unde să se trateze. Și asta în ciuda faptului că majoritatea celor care vin pe litoral cotizează lunar pentru asigurarea de sănătate în spitalele de stat. Domnule ministru, nu vă mai jucați cu viețile oamenilor pe banii lor", a spus deputatul Robert Turcescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2254 secunde