Edilul Mihai Claudiu Tusac se ține departe de disponibilizările din Primăria Mangalia

1760
Primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, a declarat pentru ziarul "Cuget Liber" că a primit din partea Prefecturii Constanța cifrele privind numărul angajaților care trebuie disponibilizați, însă nu a stabilit încă serviciile care vor suferi transformări.
Potrivit edilului, dintr-un total de 280 de angajați, Primăria Mangalia va trebui să rămână cu 255. "Nu sunt de acord cu această lege care încalcă drepturile angajaților și Constituția, dar sunt obligat să o respect pentru că are caracter penal", a spus pentru început el. "Nu știu care sunt serviciile de unde vor pleca cele 22 sau 25 de persoane. Nu am stabilit încă. I-am lăsat pe cei de la personal să se ocupe de această problemă", a remarcat el. Claudiu Tusac a mai precizat că, cel mai probabil, angajații vor susține o testare profesională înainte de a fi disponibilizați.
De asemenea, el a adăugat că nu a hotărât încă o dată pentru următoarea ședință de consiliu local în care va trebui să modifice organigrama Primăriei Mangalia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2228 secunde