Elena Udrea nu mai candidează la președinția PMP

98
Elena Udrea nu mai candidează la președinția PMP - elenaudrea-1421687343.jpg

Articole de la același autor

Președintele PMP, Elena Udrea, a anunțat, ieri, că devansarea congresului formațiunii de pe 21 martie pe 8 februarie a fost aprobată de Colegiul Național al PMP și a precizat că nu va mai candida pentru șefia partidului.

Întrebată dacă va candida la șefia PMP, ea a răspuns negativ, dar a subliniat că rămâne în PMP ca simplu membru, va susține în continuare proiectele PMP și va candida pentru un nou mandat de parlamentar în 2016.

"Categoric rămân în PMP, este un proiect pe care îl văd câștigător în 2016. La acest moment este nevoie de o con-ducere nouă care să răspundă așteptării acelui electorat neafiliat încă politic, care a votat împotriva lui Victor Ponta și a PSD în turul al doilea. Sunt convinsă că acest electorat nu se regăsește nici în susținerea PNL, din ce în ce mai puțin se va regăsi în susținerea domnului Klaus Iohannis, ca urmare este nevoie de un partid care să atragă acest electorat, și cred că PMP este acest partid cu o conducere nouă, puternică. Rămân în PMP, dar nu mai candidez", a afirmat Udrea la Palatul Parlamentului, după ședința Colegiului Național al PMP.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 12 Ianuarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Cristian Preda,  la judecata PMP
Pagina a fost generata in 1.8252 secunde